img

GRID – Újra a rajtrácson

A Codemasters népszerű versenysorozat, a GRID visszatért! A vadonatúj epizód a modern konzolok minden erejét kihasználja, és páratlan versenyélményt nyújt.

Ebben a konzolgenerációban még nem örülhettünk GRID játéknak, de a brit Codemasters szerencsére meghallotta a rajongók kívánságait. Az F1 és a Dirt Rally sorozatok mögött álló stúdió most elhozta nekünk az évek óta népszerű pályaversenyes játékuk spirituális újragondolását. Az egyszerűen csak GRID címmel megjelenő új játék páratlan vezetési és versenyzési élményt kínál többféle kategóriában és változatos helyszíneken.

Legyen szó városi utcákról, hegyi szerpentinekről vagy épített versenypályákról, az új GRID minden környezetben új és izgalmas kihívásokat tartogat. Pattanj be egy amerikai izomautó, egy formula-versenygép, túraautó vagy a legmodernebb sportkocsik volánja mögé, és taposs bele a gázba! A motorsportok világától a driftelésig bezárólag felépítheted saját karriered, rajongókat szerezhetsz, és te lehetsz a versenyzés királya. De vigyázz! A GRID-ben a gépi ellenfelek is vérprofik, sőt megjegyzik, ha nem vagy velük korrekt a pályán. Lökdösd őket, és az egész verseny alatt azon lesznek, hogy visszaadják a kölcsönt!

Élvezd az eddigi leglátványosabb GRID játékot a modern konzolok (PS4 Pro, Xbox One X) minden erejével, akár 4K felbontásban, 60 fps képfrissítés mellett! Az akciódús versenyzés még soha nem nézett ki ilyen jól, gyönyörű autókkal és helyszínekkel, különböző napszakok és időjárási viszonyok közepette. Ha nem szeretnél egyedül játszani, válaszd a 16 fős online multiplayert, és mutasd meg másoknak, mit tudsz!

A GRID visszahozza az izgalmas, látványos, kerék a kerék elleni csatákat, hangulatos versenyeket, amit a Codemasterstől megszoktunk, és nyakon önti ezt gyönyörű grafikával. Az új autóverseny már kapható PS4-re és Xbox One-ra. Állj ki te is a rajtrácsra!



További tartalom betöltése.