img

Felbőgtek a GRID Autosport motorjai

Folytatódik a Codemasters GRID-sorozata, ami minden tekintetben szeretne visszanyúlni a franchise legendás első epizódjához, így a harmadik részben újra a realisztikus vezetési élmény, valamint az igazi versenyhangulat kapja a főszerepet, de természetesen az árkád száguldozás kedvelői is megtalálják majd számításaikat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A GRID Autosport a sebesség megszállottjainak dedikálva arra hivatott, hogy valóban létező versenyautók volánja mögül, 22 helyszínen és több mint 100 versenypályán bizonyíthassuk be, hogy vagyunk olyan jó pilóták, mint mások. Természetesen ezt nem csak a mesterséges intelligencia ellen igazolhatjuk, hiszen a kampány mellett egy rendkívül összetett többjátékos mód is vár ránk, amelyben valódi ellenfelek, és még keményebb kihívások fogadnak a versenyklubok, valamint az online ranglisták mellett.

Az elődhöz mérten a GRID Autosport ugyanakkor újdonságokat is hoz a sorozatba, amelyek közül a megszépült küllem, valamint az autók valószerű viselkedését befolyásoló fizika és a belsőnézet mellett a hosszú éjszakai futamok a legkiemelkedőbbek. A belső nézetnek köszönhetően bármelyik autót is választjuk a többtucatnyi sportjárgány közül, mindegyikben átélhetjük a kormány mögül is a futamokat, ami minden eddiginél realisztikusabb élményeket ígér a versenyzés szerelmeseinek.

 

Rendeld meg még ma a GRID Autosportot, hogy a benzingőztől megrészegülve, féktelen száguldással teljen a nyarad! Ráadásul a Limited Black Editionnek köszönhetőn most rengeteg extrához is hozzájuthatsz, így exkluzív festésekhez, prémium szponzorokhoz és kihívásokhoz, valamint egy Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series-hez.


Ha mindig szeretnél naprakész lenni a játék kapcsán, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.