img

Grand Theft Auto V Premium Online Edition a Konzolvilágnál!

Megjelent a GTA V eddigi legteljesebb kiadása, amely Magyarországon csak a Konzolvilág kínálatában kapható PS4-re és Xbox One-ra!

A Grand Theft Auto V minden idők legsikeresebb szórakoztatóipari terméke. A Rockstar Games játéka több bevételt termelt, mint bármely más játék vagy mozifilm az egész világon, évekkel eredeti megjelenése után is az eladási listák élmezőnyének tagja. Mindenkinek érdemes kipróbálnia, ráadásul most megérkezett a játék eddigi legjobb kiadása, a Premium Online Edition, amely PS4-re és Xbox One-ra kapható, és mindent tartalmaz, ami a teljes élményhez szükséges lehet!

A csomagnak része természetesen a GTA V alapjáték, az epikus kampány, amely önmagában is szinte végtelen szórakozást kínál. A legendás történet San Andreas megyében játszódik, és három főszereplőt irányíthatunk benne. Michael, Franklin és Trevor a legkülönfélébb – és persze cseppet sem legális – kalandokba bonyolódik, ez a sztori önmagában megéri a játék árát.

Ezen felül viszont ott a GTA Online, amely egy multiplayer mód a nyílt világban. Itt más játékosokkal közösen (vagy épp ellenük) vehetjük fel a harcot, rabolhatunk bankot, vagy szerezhetünk pénzt egyéb módokon, többféle küldetés teljesítésével. A fejlesztők rendszeresen bővítik az online világot ingyenes kiegészítőkkel. A lövöldözésen kívül felfedezés, autó- és motorversenyek és a legextrémebb kihívások várnak mindenkit ebben a soha nem nyugvó online világban.

A Premium Online Edition ráadásul megkönnyíti a beilleszkedést a GTA V világába, hiszen tartalmazza a Criminal Enterprise Starter Pack-ot is. Ez az induló csomag összesen több, mint 10 millió dollár értékben ad extrákat, így az új játékosok azonnal felépíthetik saját birodalmukat, ingatlanokat és autókat vehetnek, a legjobb ruhákat, és sok mást!

A GTA V Premium Online Edition a legjobb választás, ha még nem léptél be a játék óriási világába, hiszen így egy csomagban lehet a tiéd a teljes GTA V élmény, és jókora induló tőkét is kapsz hozzá, hogy ne legyél lemaradva a többiektől. A különleges csomag Magyarországon kizárólag nálunk kapható!



További tartalom betöltése.