img

God of War PS4 akció

Április 20-tól 26-ig a PS4 Pro és 500GB-os PS4 alapgép mellé ajándék God of War szoftver jár! Ne hagyd ki az év egyik legjobb játékát!

Április 20-án jelenik meg a PS4 exkluzív God of War, amely a sorozatot teljesen új útra tereli. A Sony Santa Monica akció-kalandjátéka a kritikusok egybehangzó véleménye szerint minden idők egyik legjobb játéka! A megjelenést a Konzolvilág üzleteiben különleges akcióval ünnepeljük.

Egy héten át a PS4 Pro, illetve 500GB-os PS4 Slim alapgép mellé ajándék God of War játékot adunk! Emellett természetesen megtalálható üzleteinkben a limitált kiadású, különleges God of War PS4 Pro gépcsomag is. Az 1TB-os PS4 + God of War gépcsomag pedig akciós bevezető áron, 114.990 Ft-ért lesz kapható!

A vadonatúj God of War játékban egy idősebb Kratost ismerhetünk meg, aki szeretett fia oldalán északra vándorol, hogy ott vadonatúj játékelemek, fegyverek, karakterek, nem mellesleg pedig feledhetetlen élmények társaságában együtt szálljanak szembe a viking istenekkel és a skandináv mondavilág legfélelmetesebb teremtményeivel. A játék teljesen új alapokra helyezi a sorozatot, a közeli, váll feletti kameranézet valódi közelségbe hozza a szereplőket, így a történetmesélés soha nem látott mélységeit tapasztalhatjuk meg, lenyűgöző látványvilág mellett.

Ha még nem rendelkezel PS4 konzollal, akkor itt a remek lehetőség, április 20-tól 26-ig ugyanis a világ legjobb játékával együtt lehet a tiéd a Sony játékgépe. Ne hagyd ki a világ legsikeresebb konzolját, és az év legjobb kalandját!



További tartalom betöltése.