img

Újgenerációs köntösben a God of War III

A God of War III megjelenésének ötödik évfordulója alkalmából a rajongók újra átélhetik Kratos, a legendás spártai harcos történetének egyik legjobb, legintenzívebb és legbrutálisabb kalandját – ezúttal a Sony újgenerációs konzolján!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A God of War III Remastered a 2010-ben még PS3-ra megjelent külsőnézetes hack and slash akciójáték PS4-re szánt változata, ami a tartalom tekintetében az évek során mit sem változott, ellenben a grafikailag rengeteget módosítottak rajta a készítők. Ennek megfelelően Kratos legújabb kalandját minden tekintetben a modern kor elvárásaihoz illeszkedő küllem, így elképesztően részletes 1080p-s felbontás és masszív 60fps társaságában élhetjük át.

A játék azonban nem csak grafikájával, hanem történetével és élményével is óriási nyomot hagy bennünk! Kratos oldalán ugyanis egyenesen az ősi istenekkel, illetve azok félelmetes, mitikus teremtményeivel kell megküzdenünk intenzív, hack and slash alapokon, illetve látványos kombókon nyugvó harcrendszer társaságában, ami mellett ötletes fejtörők is színesítik majd utunkat.

Rendeld meg a God of War III Remasteredet és indulj Kratos oldalán egy felejthetetlen kalandra, amelyben a brutális akciók mellett sajátos formában ismerkedhetsz meg a görög mitológiával.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz is, ahol egy aktív gamer-közösség tagja lehetsz!



További tartalom betöltése.