img

Ghost Recon: Wildlands ingyenes hétvége és meghosszabbított akció

A legújabb, nyílt világú Ghost Recon játék ingyenes hétvégét kap a Ubisoft jóvoltából, nálunk pedig ebből az alkalomból meghosszabbított akció keretében, továbbra is kedvezményesen kapható a szuperprodukció!

Nincs is jobb ebben a szép tavaszi időben, mint tenni egy kirándulást Bolíviába, és ha már ott vagyunk, némi borsot törni a helyi Santa Blanca kartell orra alá! Ezt gondolja legalábbis a Ubisoft, a Ghost Recon: Wildlands nyílt világú akciójáték kiadója, amely most PS4-en és Xbox One-on is ingyenes hétvégét tart. A két konzolon a játék április 12 és 19 között ingyenesen letölthető és kipróbálható, annak minden játékmódja, tehát a kampány és a multiplayer is.

A gyönyörű, nyílt világú játékban a Szellem Csapat új bevetésre indul: meg kell fékezniük a Santa Blanca kartellt, és annak vezetőjét, aki semmitől sem riad vissza, hogy elnyomja a helyi lakosokat, és teljhatalmat gyakoroljon az egzotikus ország felett. A négyfős kommandós csapat feladata elfogni vagy likvidálni a szervezet vezetőit, megzavarni a kartell működését, és ellenállást szítani a lakosság körében. Hogy sikerül-e észrevétlenül beszivárogni, és teljesíteni a feladatot, az csak rajtad múlik!

Ha pedig megtetszett az ingyenes próba, gyere be hozzánk, ahol meghosszabbított akciónk keretében további 14 napig az eredeti árnál jóval olcsóbban kaphatod meg a játékot, minden platformra mindössze 7999 forintért! Keresd a Ghost Recon: Wildlands-t webáruházunkban vagy üzleteinkben.



További tartalom betöltése.