img

Ghost Recon Breakpoint – Indul a farkasvadászat

Megjelent a Ubisoft legújabb, nyílt világú akciójátéka, a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. A dzsungelben minden eddiginél komolyabb veszélyek várnak!

A Tom Clancy’s Ghost Recon sorozat hosszú évek óta a játékosok egyik kedvence, köszönhetően a csúcstechnikával felszerelt katonáknak, és az egzotikus helyszíneknek, ahol a küldetések játszódnak. A Szellemcsapat már több alkalommal rendet tett a világban, most azonban ők maguk kerülnek végveszélybe. A Ghost Recon Breakpoint az eddigi legnagyobb kihívás elé állítja a csapatot.

2023-ban, négy évvel a Ghost Recon Wildlands eseményei után egy korábbi Szellem, Cole D. Walker elfoglalja a csúcstechnikájú hadieszközöket előállító Skell Technology főhadiszállását a távoli Auroa szigetén. Szellemként a Te feladatod, hogy a trópusi szigeten megállítsd a rossz útra tért egykori csapattársat és hadseregét, ám ezúttal az esélyek ellened dolgoznak. A Farkasok ugyanazzal a technikával és fegyverekkel vannak felszerelve, mint te magad – drónok, harci robotok és a legmodernebb érzékelők segítik őket. Minden tudásodra és túlélő ösztönödre szükség lesz, ha élve akarod megúszni ezt a kalandot!

A Ghost Recon Breakpoint hatalmas, nyílt világát új játékmeneti elemek színesítik, például még jobb lopakodás, túlélő elemek (sérülések ellátása), és szabadabban megtervezhető küldetések. A központ itt már nem segíthet, itt nincs eligazítás – magadnak kell eldöntened, hol támadsz, és milyen módszerrel számolod fel a Farkasok szövetségét. A dzsungel mellett havas hegyvidéken, mocsárban, erdőkben, sőt még egy aktív vulkán belsejében is helyt kell állnod. Ez az eddigi legveszélyesebb Szellemkaland.

Szerezd meg a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint játékot PC-re, PS4-re vagy Xbox One-ra, és kezdj bele az új kalandba! Vásárold meg a csak nálunk kapható, Konzolvilág-exkluzív Auroa Edition-t, amelyben a játék mellett különböző digitális extrák is lapulnak. Tedd emlékezetessé a premiert a gyönyörű Ghost Recon Nomad szoborral is!

Auroa világa már csak rád vár – a farkasvadászat kezdetét vette!



További tartalom betöltése.