img

Ghost of Tsushima részletek

Új nyílt világú kalandjátékkal készül a Sucker Punch Productions, amely a Távol-Keletre visz el bennünket egy látványos történet keretében.

Régóta nem hallhattunk arról, mit forral boszorkánykonyhájában a Sucker Punch Productions, az Infamous sorozat fejlesztőcsapata. Az idei E3-on megkaptuk a választ. Egy újabb nyílt világú kalandjátékot kapunk – a Ghost of Tsushima azonban minden másban eltér a korábbi produkcióktól.

1274-ben járunk a címszereplő Tsushima szigetén. Történetünk főszereplője Jin Sakai, az utolsó szamuráj, aki kénytelen felvenni a harcot, amikor a mongolok lerohanják Japánt. Meg kell tanulnia egy új harcmodort, a Szellem stílust, hogy szembeszállhasson a megszálló erőkkel. Az ő történetét követhetjük nyomon ebben a nyílt világú lopakodós kalandjátékban.

A hatalmas területű világ teljesen szabadon bejárható (ebben hűséges lovunk is segítségünkre lesz), és különlegesség, hogy a játék semmiféle segédletet vagy jelzőt nem tesz le elénk, hogy merre kell mennünk. A fejlesztők azt szeretnék, hogy mindenki a maga tempójában fedezze fel a gyönyörű világot, és nem akarják a játékosok kezét fogni. Szamurájkardunk mellett egy csáklyavető is rendelkezésünkre áll, amivel könnyen felkapaszkodhatunk meredélyeken, vagy házak tetejére is felmászhatunk. A játékban nagy hangsúlyt kap a lopakodás és a lesből való támadás, ezekkel sokkal hatékonyabban lehet harcolni, mint közvetlenül összecsapni a gyakran túlerőben lévő ellenséggel.

Bár a Ghost of Tsushima nem RPG lesz, számos mellékküldetéssel és mellékszereplővel találkozhatunk majd, így a világ még élőbbnek tűnik. Az biztos, hogy a különleges helyszín és időpont mellett egy hosszú és tartalmas kampányt kapunk, amit érdemes lesz felfedezni.

A Ghost of Tsushima kizárólag PS4-re fog megjelenni, pontos megjelenési időpontja azonban még nem ismert. Mindenesetre ha megtetszett, már most bebiztosíthatod a saját példányodat egy előrendeléssel!



További tartalom betöltése.