img

Szállj szembe ismét a Sáskákkal a Gears of War Ultimate Editionben

Az Epic Games mára legendássá vált hátsónézetes akciójátékát sem kerülhette el újgenerációs végzete, így Marcus Fenix és különleges kommandója Xbox One-on is szembeszáll a Sera bolygót elárasztó félelmetes Sáskákkal.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Gears of War Ultimate Edition a legtöbb újrakiadáshoz hasonlóan elsődlegesen a grafika és a küllem terén vonultat fel komolyabb újdonságokat, de ebben az esetben nem csak 1080p-re húzott grafika és masszív 60fps vár ránk. A készítők ugyanis alaposabban hozzányúltak a játékhoz, ezáltal átgyúrták, és ahol kellett, át is alakították a pályákat, aprólékosabban kidolgozták az egyes részleteket, miközben szépítettek az átvezetőkön és az animációkon is. Ez azonban még nem minden!

A felújított Gears of War rengeteg extra tartalommal is szolgál a játékosoknak, így öt extra fejezettel bővül a kampány, mi több a korábban megjelent összes letölthető tartalom is a csomag részét képezi – természetesen néhány friss achievement társaságában. Rengeteg újdonság egészíti ki ezen felül a többjátékos módot is, amelyben újra érdemes elmerülni, hiszen két új játékmód (Team Deathmatch és King of the Hill), valamint rengeteg egyéb olyan extra is vár ránk, amelyeket többek között a Gears of War 3-ban rendszeresítettek a fejlesztők.

Rendeld meg a játékot és csatlakozz Marcus Fenix elit alakulatához egy rendkívül izgalmas, veszélyes és minden eddiginél látványosabb küldetéshez – immár Xbox One-on is!

Ráadásul ha megvásárolod a Gears of War Ultimate Edition-t, és játszol vele 2015. december 31-ig, akkor a teljes Xbox 360-as Gears of War sorozat elérhetővé válik számodra. A Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 és Gears of War: Judgment játékok novembertől, az Xbox One visszafelé kompatibilitás bevezetésével válnak elérhetővé, és az Xbox Áruházból lesznek ingyenesen letölthetők.

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, és egy aktív gamer-közösség tagja szeretnél lenni!



További tartalom betöltése.