img

Games With Gold játékok 2020 júliusban

Az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagok négy új játéknak örülhetnek 2020 júliusában. Két Xbox One, és két Xbox 360 játék került a programba.

További négy játékkal bővült a Games With Gold (Játékok Golddal) program. 2020 hetedik hónapjában az előfizetők ingyen ralizhatnak, kosárlabdázhatnak, és kalandozhatnak őrült és mesebeli világokban.

WRC 8 FIA World Rally Championship

A francia Kylotonn Racing és a Bigben Entertainment versenyjátéka az FIA Rali Világbajnokság (WRC) hivatalos videojáték adaptációja, az összes hivatalos autóval, pályával és pilótával. Nagyszabású karrier mód, online multiplayer és különböző kihívások is várnak.

Dunk Lords

Egy jó hangulatú, árkádos kosárlabdás játék látványos grafikával és szupererős képességekkel. Gyors akció, hatalmas zsákolások és igazi bulihangulat ebben a premier játékban, amely a megjelenése napjától ingyen letölthető.

Saints Row 2

A népszerű Saints Row sorozat második, Xbox 360-ra megjelent epizódja Xbox One-on is játszható. Segíts bandádnak visszafoglalni a várost ebben az őrült humorú, nyílt világú akciójátékban.

Juju

A legfiatalabb korosztály örülhet ennek a mesés, látványos platformernek, amely Xbox 360-ra és Xbox One-ra is letölthető. Segíts Jujunak, a sámán pandának megmenteni édesapját egy ősi gonosztól. Egy igazán kedves ügyességi játék, ami mindenkinek ideális választás lehet.

A Games With Gold játékokat minden Xbox Live Gold, illetve Xbox Game Pass Ultimate előfizető ingyen letöltheti. Szerezz te is tagságot – webáruházunkban mindössze néhány kattintás!További tartalom betöltése.