img

Game Pass Online Fesztivál Nyereményjáték

Vásárolj nálunk Xbox Game Pass előfizetést november 13-ig, és ha szerencsés vagy, visszanyerheted az árát! Részletek a folytatásban.

Idén sem maradunk Game Pass Online Fesztivál nélkül! 2022. november 9-13. között minden este élőben várja a nézőket a különleges online esemény, amelynek keretében bemutatásra kerülnek az Xbox Game Pass-ban elérhető legjobb konzolos és PC-s játékok, valamint interaktív beszélgetések lesznek sztárvendégekkel, sőt a legkitartóbb nézők akár nyereményekkel is gazdagodhatnak! Ha te is kedvet kaptál kipróbálni az Xbox Game Pass-t, és azonnali hozzáférést szereznél több száz konzolos és PC-s játékhoz, akkor itt az idő, hogy beszerezd saját tagságodat. Az Online Fesztivál időtartama alatt ráadásul az előfizetésed árát is visszanyerheted!

A Konzolvilágnál mindenkinek lehetősége nyílik részt venni egy nyereményjátékban, amelynek 5 nyertese visszakapja a megvásárolt Game Pass tagsága árát!

Mit kell tenni a nyereményjátékban való részvételhez?

  • Vásárolj bármilyen Xbox Game Pass vagy PC Game Pass előfizetést üzleteink egyikében, vagy webáruházunkban, legkésőbb november 13-ig.
  • A vásárlást igazoló blokk vagy számla jól olvasható képét küldd el nekünk a jatek@konzolvilag.hu email címre.

Meddig tart a nyereményjáték?

  • A nyereményjáték 2022. november 13-ig (vasárnap) tart. November 14-én kisorsoljuk azt az öt szerencsést, akik Konzolvilág Ajándékkártyán megkapják az előfizetésük vételárát!

Fedezd fel te is a következő kedvenc játékodat! Szerezz Game Pass tagságot, és játssz, hogy visszanyerhesd az árát. Várunk szeretettel üzleteinkben és webáruházunkban!

A Game Pass Online Fesztivál részletei

Nyereményjáték szabályzat



További tartalom betöltése.