img

Rajthoz állt a Forza Motorsport 6

Hatodik alkalommal tért vissza a realisztikus versenyjátékok egyik nagyágyújának számító Forza-sorozat, amitől ezúttal a megszokott minőségen túl rengeteg újdonságot és friss tartalmat is kapunk – természetesen az Xbox One exkluzivitásában.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Forza Motorsport 6 keretein belül lehetőségünk van eljutni a világ legismertebb pályáira – köztük 10, a sorozatban korábban még soha nem látott helyszínre –, hogy versenykörülmények között is kipróbálhassuk magunkat, hiszen a játékban most is minden a száguldásról és az autókról szól.

Ennek megfelelően több mint 450, a valóságban is létező jármű volánja mögé pattanhatunk be, amelyek között hétköznapi modellekkel, de méregdrága versenyszörnyetegekkel egyaránt találkozhatunk. A játékban minden egyes kocsit az utolsó csavarig a valóságnak megfelelő küllem, és teljesen valószerű tulajdonságok társaságában alkottak meg a készítők, így a realizmus ezen a téren garantált.

Akárcsak a játékmenet tekintetében! A Forza 6 ugyanis még mindig vérbeli szimulátoros élményeket és rengeteg beállítási lehetőséget kínál minden futamon, méghozzá a jól ismert játékmódok, a több mint 70 órányi versenyt kínáló kampány, a Top Gear blokk, illetve a mindent átszövő többjátékos lehetőségek társaságában, amelyeket a visszatért és egyben megújuló Drivatar-rendszer tesz még teljesebbé.

Állj rajtrácsra te is, és rendeld meg a Forza Motorsport 6-ot, így két extra autóval, a 2015 Ford Mustang GT-vel és a 2015 Dodge Challenger SRT Hellcattel is róhatod a köröket.

Hogy nincs még Xbox One konzolod sem? A játék tiszteletére érkező speciális bundle csomagnak köszönhetően most kedvezményes áron, egy kalap alatt juthatsz hozzá egy egyedi festésű, 1TB-os modellhez, valamint a játékhoz.

Ha az alkotással kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, vagy szeretnél egy aktív-gamer közösség tagja lenni, csatlakozz Facebook oldalunkhoz!



További tartalom betöltése.