img

Forza Horizon 5 – Irány Mexikó!

A várakozásnak vége, megjelent az év egyik legnagyobb Xbox exkluzív játéka, a Forza Horizon 5. Utazz te is Mexikóba minden idők egyik legszebb autós játékával!

Az Xbox és a Playground Games nyílt világú autós sorozata, a Forza Horizon már csaknem egy évtizede rendszeresen ámulatba ejti a játékosokat. A legújabb rész, a Forza Horizon 5 garantáltan minden korábbi epizódot lepipál, soha nem látott részletességű grafikájával, izgalmas eseményeivel, és az eddigi legnagyobb és legváltozatosabb helyszínnel, a festői szépségű Mexikóval a főszerepben.

A Forza Horizon 5-ben Mexikóba utazhatsz, ahol fel kell építened a Horizon autós fesztivál központjait, ezzel megnyitva számtalan izgalmas versenyt, PR-mutatványt és egyéb eseményt. A versenyzés és a szórakozás mellett fel kell fedezned Mexikó festői tájait is. Vedd be magad a sűrű dzsungelbe, vagy száguldj át egy forró sivatagon, miközben kaktuszokat kerülgetsz (vagy éppen törsz szét). Látogass el a gyönyörű, homokos tengerpartra, vagy mássz fel egy aktív vulkán csúcsára, ahonnan beláthatod az egész térképet, a vonuló időjárási frontokat is! Élvezd Mexikó forró és esős évszakát, a változó napszakokat és időjárást, küzdj meg akár homokviharokkal is, miközben egyedül, vagy másokkal együtt versenyzel izgalmas jutalmakért. Ülj be több, mint 500 gyönyörű szép autó volánja mögé, és fedezz fel olyan új típusokat, mint a Mercedes AMG-ONE, a Porsche Taycan Turbo S, vagy az új Ford Bronco. Az eddigi legnagyobb és legszebb autós játszótér vár!

Élvezd az eddigi legszebb grafikát is! A Forza Horizon 5 lenyűgöző látványvilága páratlan világot tár a szemed elé, még részletesebben kidolgozott autókkal és környezettel, éles textúrákkal és sűrű, dinamikus növényzettel. Mindezt akár 4K felbontásban és 60 fps képfrissítéssel is láthatod Xbox Series X konzolon! Ez már valóban a következő generáció!

Szerezd meg a Forza Horizon 5 játékot még ma, és kapcsolódj be az Xbox egyik legnagyobb kalandjába! Versenyezz, trükközz, parádézz, és fedezd fel Mexikót úgy, ahogyan még soha nem tehetted. A Horizon fesztivál csak rád vár.



További tartalom betöltése.