img

Forza Horizon 4 – Üdvözöl Nagy-Britannia

A mai naptól kapható az idei év legnagyobb Xbox exkluzív játéka, a Forza Horizon 4. Dinamikus évszakokkal és több száz autóval vár Nagy-Britanniában a Horizon Fesztivál!

Sok Xbox One tulajdonos régóta várta a Forza Horizon 4 megjelenését, mert a Playground Games által fejlesztett játék minden kétséget kizáróan a valaha készült egyik legjobb autós címe lett. A várakozás ma véget ér, mert a játék végre megérkezett!

A Forza Horizon 4-ben folytatódik a legendás autós fesztivál, ezúttal Nagy-Britannia lenyűgöző útjain és városaiban. A teljesen nyílt világ szabadon bejárható Edinburgh városától számtalan látványosságon át egészen a gyönyörű brit tengerpartig. Kastélyok, kisvárosok, végtelen országutak, autópálya, festői dombvidékek és sok más várja a fesztivál látogatóit, több, mint 450 autó volánja mögött. A játékban nagyszabású kampány vezet végig a dinamikus évszakokon, amik mindent megváltoztatnak. A tavaszi sár, a nyári forróság, az őszi esők és a téli havazás egyedi kihívásokat és eseményeket kínál.

Ne csak egyedül játssz! A Forza Horizon 4 egy teljesen online játék, amelyben barátaiddal együtt is száguldhatsz a nyílt világban és a versenyeken, de részt vehetsz csapatos kalandban és Forzathon kihívásokban is. Egy valódi, autós közösségi élmény, amit minden Xbox One tulajdonosnak érdemes kipróbálnia. Különleges Xbox One X támogatásának köszönhetően a világ legerősebb konzolján akár 4K felbontásban, vagy opcionális 60 fps módban is játszható!

Éld a Horizon Életet, élvezd a dinamikus évszakokat, a lenyűgöző tájakat, és a nagyszerű autós akciót, mindezt teljesen magyar felirattal! A Forza Horizon 4 az év autós játéka, és már nálunk is kapható Xbox One-ra, akár gépcsomagok részeként is!



További tartalom betöltése.