img

Forza Horizon 4 részletek

Idén ősszel visszatér a Microsoft versenyes sorozata, az eddigi legszebb és legdinamikusabb epizóddal. Irány Nagy-Britannia!

A 2018-as Xbox E3 konferencián lehullott a lepel arról a játékról, amelyről mindannyian tudtuk, hogy jön, mégis epekedve vártuk. Naná, hogy a Forza Horizon 4-ről van szó, a legsikeresebb és legmagasabbra értékelt Xbox exkluzív sorozat legújabb részéről! Nem is kellett csalódnunk, az elhangzott információk és a videó önmagáért beszél.

A Horizon fesztivál ezúttal Nagy-Britanniába megy, gyönyörű tájakra, ahol a hatalmas panorámák, történelmi épületek, érintetlen erdők és kiváló úthálózat mellett valami más is vár ránk: a dinamikus időjárás, és a változó évszakok! A Forza Horizon 4 egy teljesen állandó, megosztott online világban játszódik, amelyben minden játékos ugyanolyan körülményekkel találkozik. Tavasszal eső áztatta utak, nyáron virágzó rétek, ősszel hulló falevelek, télen pedig mély hó és befagyott tavak várják a virtuális pilótákat. Az évszakoknak nem csak kozmetikai jelentősége van, hiszen a változó körülmények befolyásolják az autók viselkedését, a befagyott tavakon új területeket érhetünk el, és így tovább.

A játékban természetesen megannyi új autó (például az új McLaren Senna!) is helyet kap, az online világban pedig könnyebb lesz másokkal kommunikálni, hiszen a d-pad irányaival gyorsüzeneteket küldhetünk egymásnak.

Most először maximális élményben lehet része az Xbox One X tulajdonosoknak is, hiszen a Forza Horizon 4 lesz az első nyílt világú epizód, amit 60 fps-ben élvezhetünk a világ legerősebb konzolján! (Erre eddig csak a PC változat volt képes.)

A Forza Horizon 4 nagyobb, szebb, változatosabb és érdekesebb lesz, mint a korábbi részek, úgyhogy minden együtt áll ahhoz, hogy az idei év legnagyobb exkluzívja egyben a legjobb is legyen. A játék október 2-án jelenik meg Xbox One-ra, webshopunkból pedig máris előrendelhető!



További tartalom betöltése.