img

Száguldj és élvezd a fesztivált a Forza Horizon 2-vel!

Újabb nagyszerű autós játékkal gyarapíthatják gyűjteményüket az Xbox-konzolok tulajdonosai, méghozzá a Forza Horizon 2-nek köszönhetően, amelyben az előző résszel ellentétben Dél-Európa mediterrán vidékein száguldozhatunk.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Forza Horizon 2 betöltését követően így többek között Olaszország és Franciaország legszebb tájaira juthatunk majd el, miközben nemcsak versenytársaink miatt kell aggódnunk a változatos és aprólékosan kidolgozott pályákon, hanem a dinamikus időjárási rendszernek köszönhetően amiatt is, hogy a Riviérán száguldva ne kapjon telibe minket egy váratlan vihar, ami alaposan lecsökkentheti nyerési esélyeinket. A játékban egyébiránt kétszáznál is több versenyautó várja majd a száguldás megszállottjait, amelyek között korunk leggyorsabb, legdrágább és természetesen legismertebb négykerekűi is helyet kapnak, ezáltal olyan gépszörnyeket is irányításunk alá vehetünk, amelyekkel a való életben talán még csak nem is találkozhatunk a magyar utakon.

Elődjéhez hasonlóan a Forza Horizon 2 is egy finom átmenetet képez a szimulátorok és az árkád versenyjátékok között, így aki szeretne, az egészen valószerű élményeket is kicsikarhat a végeredményből, de aki csak a száguldásra vágyik, az is otthonra lelhet a pályákon. Az alkotásban ezen felül minden egyes jármű más és más tulajdonságokkal rendelkezik majd, ami hatalmas változatosságot és nagy szavatosságot biztosít a végeredménynek, de erről gondoskodik még többek között a Forza 5-ből megörökölt Drivatar-rendszer, valamint a többjátékos lehetőségek sokasága is.

Rendeld meg még ma a Forza Horizon 2-t, és ha az Xbox One-os változatot választod, nem csak egy 2008 Ferrari California DLC-t kapsz ajándékba, hanem biztosan hozzájuthatsz a Day One Editionhöz is, amelyben egy teljes tuning csomag, illetve három egyedi festésű autó is megtalálható lesz.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.