img

Rendeld elő a For Honort, ami most Konzolvilág Exkluzív Deluxe Editionben érkezik!

Hamarosan te is belevetheted magadat a középkori ütközetek sűrűjébe, és testközelből, a legnagyobb realizmussal ismerheted meg a vikingek, a lovagok és a szamurájok harcmodorát.

Hamarosan te is belevetheted magadat a középkori ütközetek sűrűjébe, és testközelből, a legnagyobb realizmussal ismerheted meg a vikingek, a lovagok és a szamurájok harcmodorát.

A For Honor a valaha készült legrealisztikusabb akciójáték, amely már-már művészi szintre emeli a realizmus terén az ütközeteket, amelyek mindegyike közelharci fegyverekre épül majd, így hol kardcsatákban, hol alabárdokkal, lándzsákkal és az adott kasztra jellemző egyéb fegyverrel vethetjük bele magunkat az ütközetek sűrűjébe.

A Ubisoft legújabb alkotásában a precíz harcrendszer ráadásul több eltérő harcmodorra osztható, hiszen a vikingek, a lovagok és a szamurájok egyaránt több eltérő karakterrel lesznek jelen, sőt mi több, mindannyian egy-egy eltérő egyjátékos kampányt is kapnak.

A For Honor-ban lehetőséged nyílik megtapasztalni a középkori csaták minden izgalmát és taktikusságát, így nagy hangsúlyt kell fektetned a különféle támadásokra, a védekezésre és a mozgásra is, egyszóval meg kell ismerned választott harcosod sajátosságait.

Az alkotás az egyjátékos kampány mellett ráadásul multiplayer módban teljesedik csak ki igazán! A számtalan lehetőség között találunk majd kardpárbajokat, várostromokat, óriási 4v4 fős küzdelmeket, de régiókért folytatott harcokat is.

A For Honor megjelenése 2017. február 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ha pedig még ma előrendeled tőlünk a játékot, garantáltan meglepünk majd téged egy ajándék kulcstartóval is.

Sőt mi több, a zenei CD-vel, litográfiával és exkluzív tartalmakkal érkező Deluxe Edition mellett előrendelheted a további extrákat, így többek között a Season Pass-t tartalmazó Gold Edition-t is.

Ha szeretnél elsők között értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.