img

For Honor: Közeledik a tél

Új tevékenységekkel csábítja vissza a játékosokat a Ubisoft középkori háborús játéka. A For Honor első téli eseménye megérkezett.

A Ubisoft sem akar kimaradni az év végén szokásos ünnepi játékesemények forgatagából. A lovagok, vikingek és szamurájok örök háborúját bemutató For Honor régóta szórakoztatja már a játékosokat, a mai naptól azonban új, eddig nem látott eseményt kínál. Megkezdődött a Frost Wind Festival (a Jeges Szél Ünnepe), aminek keretében új felszerelések szerezhetők karaktereinkre.

Az esemény december 21-től január 4-ig tart, és keretében megismerkedhetünk az új Ice Brawlers játékmóddal. Ez a hagyományos 2v2 Brawl mód változata, ami egy befagyott tó jegén, vagyis merőben új helyszínen játszódik. A jég ráadásul nem túl vastag, így harc közben fokozatosan összetörik, és beszakad a harcosok alatt! Ez a folyton változó aréna sok taktikai lehetőséget kínál, hiszen a vízbe lökött karakterek azonnal halál fiai.

Új felszerelés csomagokat is kapunk a játékba. Téli témájú öltözékek, fegyverek, effektek és gesztusok nyithatók meg bármelyik játékmódban, de december 28-tól komplett csomagban is kaphatók lesznek, amit a játékban szerzett virtuális pénzért vehetünk majd meg. Ezen kívül speciális maszkok is beszerezhetők minden karakterre, amik az esemény ideje alatt kedvezményesen kaphatók.

Ha már a kedvezményeknél tartunk! A For Honor játék most a Konzolvilág üzleteiben is akciósan kapható mindhárom platformra, így ha eddig kimaradt a játék, most minden korábbinál jobb áron pótolhatod! Érdemes is beleugrani a nagy háborúba, mert a Ubisoft továbbra is fejleszti a játékot – hamarosan érkezik a dedikált szerver támogatás és sok más újdonság. A csata pedig folytatódik… most már a vékony jégen is!

For Honor kínálatunk (PC, PS4, Xbox One)



További tartalom betöltése.