img

For Honor: Farkasok Kora

Megkezdődött az ötödik szezon a For Honor játékban. Megérkezett az Age of Wolves, számos új frissítéssel és javítással.

A hősök tényleg nem pihenhetnek: éppen egy éve, hogy megjelent a Ubisoft háborús játéka, a For Honor, és a játék továbbra is csak bővül és javul. Február 15-én minden platformra megérkezik az új frissítés, amely útjára indítja a játék 5. szezonját. Ez az Age of Wolves, vagyis a Farkasok Kora.

Az új évadba nem kerül kimondottan új tartalom, hiszen mindhárom frakciónak megvannak a maga karakterei, és ezúttal új pályákra sem számíthatunk. Mégis érdemes odafigyelni az ötödik évadra, mert nagy horderejű változásokat hoz a játékba. Talán a legfontosabb ezek közül, hogy a multiplayer mód végre dedikált szerver támogatást kap! Az eddigi, igencsak megbízhatatlan peer-to-peer megoldás helyett a közeljövőben valódi dedikált szervereken folyhat a küzdelem. A várakozások szerint ettől megszűnik a legtöbb lag, nem lesznek széteső, lefagyó, másodpercekre megálló meccsek. A dedikált szerver támogatás PC-n február 19-én, konzolokon egy kicsivel később várható.

Új játékosoknak jó hír, hogy az ötödik évaddal vadonatúj tréning módok kerülnek a For Honorba. Ebben még több speciális mozdulatot és taktikát begyakorolhatunk, és mindenki tovább csiszolhatja harci tudását. Ezen felül szinte az összes karakter kap javításokat, hogy a harcrendszer még kiegyensúlyozottabb legyen.

Változik a fejlődési rendszer is! Az Age of Wolves kiegészítő telepítése után lehetőség nyílik a fegyverek egyéni fejlesztésére, finomítására, az összegyűjtött alapanyagokat pedig ezentúl XP növelésre is használhatjuk!

További apróságokkal is bővül a játék. Például minden kivégzéshez és gesztushoz külön effekteket alkalmazhatunk, a 4v4 Ranked mód a Tribute játékmódban érhető el, a világtérképen pedig stratégiai pontok jelennek meg, amiket ha sikerül elfoglalni, további XP bónuszt kapunk.

A For Honor egyéves lett tehát, de nem mutatja az öregedés jeleit. Az egyre népszerűbb játékot te is beszerezheted nálunk, PC, PS4 és Xbox One platformra is, nagyon kedvező áron. A háború folytatódik!

For Honor (PC) – 9,500 Ft

For Honor (PS4) – 9,500 Ft

For Honor (Xbox One) – 9,500 Ft



További tartalom betöltése.