img

Fizess biztonságosan bankkártyával!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel egy új fizetési lehetőséget vezettünk be, amellyel online megrendelt termékeidet előre is kifizetheted.

Ezekben a napokban az egész világon nehéz helyzet uralkodik, és mindenki számára az a legbiztonságosabb, ha otthon marad, és minimálisra csökkenti a koronavírussal való megfertőződés esélyét. Azért, hogy mi is segítsünk ebben a törekvésben, egy új fizetési módot van alkalmunk bevezetni, amely az online történő megrendeléseknél vehető igénybe.

Az OTP Bank által üzemeltett SimplePay eddig is működött oldalunkon, viszont csak digitális termékekre. Mostantól azonban, teljes árukészletünket meg lehet vásárolni online kártyás fizetéssel. Egyszerű és biztonságos módszer, amelynek számos előnye van. A fizetés biztonságos csatornán, a megrendelés pillanatában történik, a futárnak nem kell utánvéttel fizetni (így a készpénz általi fertőződés esélye is csökken).

Webáruházunkban természetesen továbbra is lehetőség van az eddig megszokott fizetési módok kiválasztására, de úgy gondoljuk, hogy a kockázatok minimalizálása érdekében az OTP SimplePay egy jó lehetőség.



További tartalom betöltése.