img

Fitt Pöttyös Túró Rudi minden vásárlónknak

Vásárolj bármelyik üzletünkben, és a készlet erejéig egy Fitt Pöttyös Túró Rudit kapsz ajándékba! Ismerd meg a legendás Pöttyös legújabb finomságát!

Mi itt a Konzolvilágnál szeretjük a minőségi édességeket és desszerteket, és tudjuk, hogy ti is, ezért örömünkre szolgál bejelenteni a legújabb akciónkat. Mindenki, aki az ország valamelyik Konzolvilág üzletében vásárol, szerzeménye mellé egy Fitt Pöttyös Túró Rudit kap ajándékba.

Mi az a Fitt Pöttyös? Az eredeti Pöttyös íz, csak éppen csökkentett cukor- és energiatartalommal. Kitűnő egyensúly a lágy, citromos túrós töltelék és a finoman roppanó étcsokoládés bevonat között. A Fitt Pöttyös 30%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint az eredeti változat!

Velünk most kipróbálhatod ezt a finom újdonságot, elég, ha az ország bármelyik Konzolvilág üzletében vásárolsz. Az akció visszavonásig, vagy a készlet erejéig tart. Szerezd be új játékodat, kiegészítődet vagy filmes, videojátékos ereklyédet nálunk, és mi újra megédesítjük az élményt. Fittségre fel!



További tartalom betöltése.