img

Felújított formában a klasszikus Final Fantasy Type-0 HD

Kiszabadulva a PSP-s exkluzivitásból, végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is napvilágot látott a Final Fantasy Type-0, méghozzá megszépült grafikával és kibővült tartalommal a középpontban.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Final Fantasy Type-0 HD egy akciódús mellékszálként a Final Fantasy XIII és a Final Fantasy XV közötti cselekményeket meséli el nekünk a Class Zero elnevezésű csapattal, valamint Orience földjével a főszerepben. Az alkotás szinte minden téren megörökölte a sorozat jellegzetességeit, azonban a játékmenet tekintetében inkább a Crisis Core: Final Fantasy VII örökségét viszi tovább, vagyis a taktika, a stratégia és az összetett történet helyett inkább az akcióra koncentrál.

Természetesen aggodalomra azért semmi ok, hiszen a Final Fantasy Type-0 HD sem nélkülözi majd a hatalmas bejárható világot, valamint a kidolgozott történetet, aminek köszönhetően alaposabban is betekintést nyerhetünk a franchise hátterébe. A végeredmény megőrizte továbbá a szerepjátékos jellegét is, az eredeti PSP-s változathoz képest azonban szemkápráztató, HD-felbontású grafikával, és rengeteg új tartalommal tér most vissza közénk – így például a Type-0 HD segítségével a Final Fantasy XV próbaverzióját is megkapjuk.

Ha szeretnél ismét elmerülni a Square Enix legendás japán szerepjáték-sorozatában még a kipróbálható következő epizód megjelenése előtt, akkor a Final Fantasy Type-0 HD tökéletes alkalmat ad rá. Rendeld meg még ma!

Amennyiben a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.