img

FIFA 23 Nyereményjáték

Vásárold meg nálunk az EA SPORTS FIFA 23 játékot október 9-ig, és ha szerencsés vagy, visszanyerheted az árát! Részletek a folytatásban.

Szeptember 30-án a foci- és videójáték rajongók rég dédelgetett álma vált valóra, megjelent ugyanis az év legnagyobb sportjátéka, az EA SPORTS FIFA 23. A legendás sorozat legújabb epizódja látványos újításokkal kápráztatja el a játékosokat. Ebben a kiadásban debütál a HyperMotion2 animációs technológia, amely még élethűbbé varázsolja a mérkőzéseket, de most először akár női csapatokkal, a női FIFA Világbajnokságon is részt vehetnek a virtuális focisták. Több ezer valódi játékossal, a világ összes fontos csapatával és bajnokságával a FIFA 23 az eddigi legnagyobb focis játék, amely garantáltan nagyon hosszú időre elszórakoztatja majd a sportág rajongóit.

Most mi is hozzáteszünk ehhez az élményhez, a Konzolvilágnál ugyanis mindenkinek lehetősége nyílik részt venni egy nyereményjátékban, amelynek 5 nyertese visszakapja a játék árát!

Mit kell tenni a nyereményjátékban való részvételhez?

  • Vásárold meg az EA SPORTS FIFA 23 játékot bármelyik platformra, üzleteink egyikében, vagy webáruházunkban, legkésőbb október 9-ig. A nyereményjátékban az előrendelők is részt vehetnek!
  • A vásárlást igazoló blokk vagy számla jól olvasható képét küldd el nekünk a jatek@konzolvilag.hu email címre.

Meddig tart a nyereményjáték?

  • A nyereményjáték 2022. október 9-ig (vasárnap) tart. Október 10-én kisorsoljuk azt az öt szerencsést, akik Konzolvilág Ajándékkártyán megkapják a játékuk vételárát!

Ne maradj le te sem az év legnagyobb virtuális sporteseményéről! Szerezd meg a FIFA 23-at, és játssz, hogy visszanyerhesd az árát. Várunk szeretettel üzleteinkben és webáruházunkban!

Nyereményjáték szabályzat



További tartalom betöltése.