img

FIFA 20 demó – próbáld ki az év sportjátékát!

Most már csak napok választanak el bennünket a FIFA 20 megjelenésétől, a játék pedig minden platformon kipróbálható az ingyenes demó segítségével.

Szeptember 27 nagy nap lesz a sport, azon belül is a focis játékok rajongóinak. Végre megjelenik a FIFA 20, az év legfontosabb sportjátéka, amely több ponton is újdonságot jelent a sorozatban. Ebben az epizódban visszatér az utcai foci a hatalmas VOLTA Football játékmódnak köszönhetően, a stadionokban pedig még élethűbb akciót láthatunk a legfrissebb csapatokkal és játékosokkal. A FIFA 20 kétségtelenül az év egyik legjobban várt játéka, de az igazán jó hír az, hogy most már bárki ingyen kipróbálhatja, mit tud az EA SPORTS új alkotása!

A FIFA 20 demó PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető, és a következőket tartalmazza:

  • Két játékmód: VOLTA és Kick-Off (UEFA Bajnokok Ligája)
  • 10 választható klubcsapat
  • 3 stadion: Estadio Santiago Bernabéu, Stamford Bridge és Tottenham Hotspur Stadium
  • 4 perces félidők véletlenszerű napszak- és időjárási körülmények között

Próbáld ki te is a FIFA 20-at ingyen, bármelyik platformon! A demó jó betekintést nyújt az új játék grafikájába és játékmenetébe, és kipróbálhatod az utcai focit is, amely az új epizód egyik legnagyobb vonzereje.

A FIFA 20 demó a következő oldalakról tölthető le:

Ha pedig megtetszett a játék, nálunk már elő is rendelheted, és exkluzív focis ajándéktárgyak közül választhatsz mellé ajándékot! Szeptember 27-én indul a focis szezon, mindent bele!



További tartalom betöltése.