img

FIFA 19 részletek

Idén szeptemberben megérkezik a FIFA 19, amelyben most először a teljes Bajnokok Ligája licensz is helyet kapott!

Idén sem maradnak a foci rajongók FIFA játék nélkül, szeptemberben visszatér minden idők egyik legsikeresebb játéksorozata. A FIFA 19 több újdonsággal is szolgál, melyek közül a legnagyobb egyértelműen az új Bajnokok Ligája mód!

A klubfociban nincs magasabb szintű játék, mint a Bajnokok Ligája (UEFA Champions League), amely most először teljesen hivatalos licensszel, egy külön játékmódban képviselteti magát a FIFA 19-ben. A világ legjobb klubcsapatai küzdenek ebben a bajnokságban, a FIFA 19 pedig új szintre emeli a prezentációt is, olyan vadonatúj élményekkel, mint az Európa Kupa vagy a Szuperkupa, és teljesen új kommentátorokkal Derek Rae és Lee Dixon hangjával.

Az új módban a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseitől egészen a döntőig menetelhetünk kedvenc csapatunkkal, de a licensz a Kick Off és a Karrier módok szerves részét is képezi majd. Létrehozhatjuk álomcsapatunkat, és a FIFA Ultimate Team mód is kap UEFA Bajnokok Ligája és Európa Liga frissítéseket!

Visszatér a népszerű történetes mód is! A FIFA 19-ben átélhetjük Alex Hunter karrierjének fináléját, ahogy az ikonikus futball sztár pályára lép a Bajnokok Ligájában is. És ha már a pályán vagyunk, élvezhetjük a FIFA 19 technikai újításait is. A hihetetlenül élethű grafikát, a dinamikus időjárást, azt, ahogy a 3D-s közönség teljesen együtt él a játékkal. A játékosok sok új animációt kaptak, amitől még élethűbbé válik az akció, a Frostbite grafikus motor minden eddiginél szebb látványt tár a szemünk elé!

A FIFA 19 szeptember 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra. Webshopunkban már előrendelhető!



További tartalom betöltése.