img

Hamarosan itt a FIFA 17

Hamarosan újra lehetőségünk nyílik elmerülni a focis játékok koronázatlan királyának tekintett FIFA-sorozat legújabb epizódjában, a FIFA 17-ben, amely minden túlzás nélkül a széria eddigi legtöbb és leghatározottabb újdonságait garantálja a virtuális futball, illetve a sportág kedvelőinek.

 

A FIFA 17 ehhez nem csak az utóbbi években megszokott sajátosságokat vonultatja majd fel, ezáltal a jól ismert egy- és többjátékos lehetőségeket, a női focistákat és az ismert játékelemeket, hanem mindemellett egy olyan újítást is, amire korábban még soha nem volt példa a sorozat történetében. Ez nem más, mint a The Journey játékmód, amely tulajdonképpen egy átfogó sztorival kívánja elmesélni számunkra, hogy mennyi nehézséget rejt egy kezdő focistának a kezdetektől indulva eljutnia a profi ligába.

A The Journey ehhez Alex Huntert, a Premier League egy feltörekvő focistáját állítja majd a középpontba, akivel lehetőséget kapunk arra, hogy meccsről-meccsre haladva egyre jobbá válva felhívjuk magunkra a nagyobb klubok figyelmét. A sztoriban nyomon követhetjük majd Alex minden megpróbáltatását, irányíthatjuk őt a mérkőzéseken, mindemellett pedig csak a mi döntéseinken múlik majd, hogy milyen gyorsan éri el céljait.

A FIFA 17-ből természetesen nem maradhattak ki a játékmenetet érintő apró, de annál lényegesebb újdonságok sem! Ennek megfelelően szokásos fejlődést mutatott be a fizika és a mesterséges intelligencia, ami mellett bekerültek az alkotásba a leghíresebb menedzserek, hovatovább a rengeteg új mozdulat, csel és támadás mellett a brazil első osztály, valamint a J1 League és a J.League Cup is.

Amivel kapcsolatban jelentős változás várható még a FIFA 17-ben, az nem más, mint a grafika! Az elavult Ignite Engine-t a készítők ugyanis arra a Frostbite Engine-re cserélték, amely a Battlefield 1 elképesztő látványvilágát is garantálja, hovatovább a focis játék aktuális évadát egyaránt egy olyan szintre emeli, amire korábban még soha nem volt példa.

A FIFA 17 már előrendelhető

Rendeld elő a FIFA 17 játékot még ma, és azon túl, hogy garantáltan már a megjelenés napján csatlakozhatsz a mérkőzésekhez, számtalan előrendelői ajándék, zászlók, kulcstartók, figurák, pólók, labdák és egyebek közül választhatod majd ki a számodra legszimpatikusabbat. Sőt! Egyedülálló kupont mellékelünk a játékhoz melyel a Football Fanshop üzleteiben és webáruházában 20% kedvezménnyel tudsz olyan focis ajándéktárgyat választani mely megdobogtatja rajongói szíved.

Ha szeretnél mindig az elsők között értesülni a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád.

FIFA 17

 

 

Mentés

 



További tartalom betöltése.