img

Megérkezett a FIFA 16

A virtuális futball kedvelői ismét elmerülhetnek a FIFA-széria nyújtotta örömökben, ugyanis a FIFA 16 soha nem látott újdonságokkal szolgál az előző évadhoz képest.

A FIFA 16 egyik legnagyobb újdonsága minden kétséget kizáróan az, hogy a jól ismert csapatok mellett végre már női focisták oldalán is pályára léphetünk, így 12 jól ismert női nemzeti válogatottal is megmérkőzhetünk a korábbról megismert lehetőségek, illetve játékmódok keretein belül.

"A FIFA 16 minden tekintetben túlmutat elődein..."

Természetesen a hölgyek érkezése mellett a játékmenetet is érték komolyabb változások, ezáltal minden eddiginél valószerűbb védekezési rendszer vár ránk a meccsek során, de a fizika és a mesterséges intelligencia továbbfejlesztése miatt a játékosok sokkal jobban alkalmazkodnak az egyes helyzetekhez, ezen felül pedig rengeteg új bevethető viselkedéssel gyarapodtak, így akár már a beijesztés lehetőségével is élhetnek a számtalan új csel és mozdulat mellett.

A játékban alapjaitól megújult az oktató rész, amely a mérkőzések előtt sok hasznos tanáccsal szolgálhat, de hatalmas változás tapasztalható a kapusok tekintetében is, akik aktívabbá váltak, és sokkal valószerűbb viselkedést produkálnak, mint korábban bármikor.

Ez igaz a védőkre is, akik az új passz- és ívelési rendszernek köszönhetően mindent megtesznek azért, hogy megtörjék az ellenfél támadásait. A FIFA 16 tehát minden tekintetben túlmutat elődein, így egy minden eddiginél realisztikusabb, sok-sok újdonsággal gyarapodott focis játékot kapnak azok, akik az EA Sports alkotását választják.

Rendeld meg a játékot még ma, és éld át a FIFA 16 nyújtotta élményeket

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség tagjává szeretnél válni.



További tartalom betöltése.