img

Pályára lépett a FIFA 15, jönnek a látványos gólhelyzetek!

Az EA Sports idén sem hagyja új FIFA-játék nélkül a virtuális futball kedvelőit, sőt mi több, a FIFA 15 keretein belül ismét arra készülnek, hogy megalkossák a világ legjobb és legrealisztikusabb focis játékát!

Ehhez természetesen rengeteg újdonságot alkalmaznak majd a fejlesztők, ezáltal a FIFA 15 lesz a sorozat történetében az első olyan epizód, amelyben a pályára lépő játékosok ki tudják fejezni érzelmeiket. A több mint 600 különféle érzelmi reakciónak köszönhetően a játékban végre megtapasztalhatjuk azt az élményt, amit eddig csak közvetlenül a focisták élhettek át a meccsek alatt!

Természetesen idén is hatalmas fejlődés várható a mesterséges intelligencia terén, aminek hála megjelennek a csapatos taktikák, ezáltal a meccs állásához igazodik majd a játékosok stratégiája, így amennyiben például nyerésre állnak, időhúzással próbálják meg elvenni a visszatámadás lehetőségét az ellenféltől.

A játék beleélési faktorát emelik majd, hogy a focisták rengeteg új mozdulatot és cselt sajátítottak el az előző évadhoz képest, de a fejlesztett fizikának köszönhetően megjelennek a pályán a test a test elleni harcok, így a vállazások mellett többek között a mezhúzások is jellemzővé válnak.

A realisztikus élmények növelését szolgálja majd a FIFA 15-ben, hogy már a szurkolók is a helyzetnek és az adott régiónak megfelelően reagálnak a meccs eseményeire, sőt mi több, minden rajongótábornak meglesznek a maga sajátosságai. Természetesen komoly újításon ment keresztül idén is a FIFA 15 grafikus motorja, aminek köszönhetően nem csak sokkal változatosabb és realisztikus élmények várnak ránk a mérkőzések során, hanem olyan újdonságok is megjelennek majd, mint például a pálya rombolhatósága, ami így az időjárás vagy a becsúszások hatására fokozatosan elhasználódik – sárossá, foltossá válik és így tovább.

Rendeld meg még ma a FIFA 15-öt, hogy elsőként fedezhesd fel a játék óriási újdonságait, és a minden eddiginél realisztikusabb virtuális futball élményét!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer közösség tagjává válhatsz!



További tartalom betöltése.