img

Felújított legenda – Dark Souls Remastered

Idén májusban visszatér a Dark Souls, a From Software legendás szerepjátékának felújított, minden korábbinál szebb változata! Praise the Sun!

2011 októberében a japán From Software kalapácsként csapott le a mit sem sejtő játékosok millióira. Megjelent a Dark Souls, amely sötét fantasy világával, extrém nehézségével és őrületesen jól megtervezett főellenségeivel szinte mindenkit elvarázsolt. Hiába érkeztek később a folytatások, sokak szívét továbbra is a Namco Bandai eredeti játéka dobogtatja meg igazán.

Ezek után nem is annyira meglepő, hogy idén tavasszal visszatér a játék, mégpedig teljes mértékben felújított formában! Nem egyszerű felbontás-növelésről van szó: a Dark Souls Remastered megkapja a Dark Souls III grafikus motorját, így nemcsak több pixelre, hanem részletesebb textúrákra, jobb bevilágításra, és mindenekelőtt sokkal jobb teljesítményre számíthatunk, mint az eredeti platformokon! Ez PS4-en és Xbox One-on 1080p felbontást és 60 fps képfrissítést jelent, míg az erősebb PS4 Pro és Xbox One X konzolok tulajdonosai 4K felbontásban élvezhetik a kalandot, szintén 60 fps mellett!

Tartalomban is a Dark Souls Remastered lesz a legjobb változat, hiszen az alapjáték mellett tartalmazza az Artorias of the Abyss kiegészítőt is. Ez egy ősi gonosz, Manus történetét dolgozza fel, aki a végtelen sötétséget terjesztette ki a világra. A játékos feladata megtalálni Manus elveszett ereklyéjét, ezzel visszamenni a múltba, és ott elpusztítani a mélység szörnyeit.

Más fejlesztésekkel is gazdagodik a felújított Dark Souls. A multiplayer módok például 4 helyett ebben a változatban 6 főt támogatnak (PvE és PvP módban is), és dedikált szervereken futnak, ellentétben az eredeti játék peer-to-peer megoldásával.

A Dark Souls Remastered egy legendás klasszikus méltó felújítása, amely minden szempontból modern köntösbe öltözteti minden idők egyik legjobb szerepjátékát, miközben megtartja annak jól ismert játékmenetét, kompromisszumok nélküli kihívását és sötét, hívogató hangulatát. A május 25-én megjelenő játék már előrendelhető üzleteinkben, ne maradj le róla!

Dark Souls Remastered (PS4) – 11,999 Ft

Dark Souls Remastered (Xbox One) – 11,999 Ft



További tartalom betöltése.