img

Radioaktív kalandok a Fallout 4-ben

2287-ben, mintegy két évszázaddal a Földet szinte teljesen kipusztító nukleáris katasztrófa után, valahol Boston közelében a 111-es menedék ajtaja kinyílik. Ezzel egy új korszak következik be a szerepjátékok világában, hiszen az események egyben előrevetítik a Fallout 4 érkezését is.

A Bethesda legendás sorozatának legújabb részében újfent egy túlélő felett vehetjük majd át az irányítást, hogy Massachussetts államban kalandozva megismerhessünk egy alapjaiban átalakult, poszt-apokaliptikus világot.

"...átalakult, önmagából kifordult világot fedezhetünk fel..."

A 200 évvel ezelőtt történt katasztrófa ugyanis mindent és szinte mindenkit kipusztított, így az emberiségnek őskori módszerekig kellett visszanyúlniuk az életben maradás érdekében, de kolóniák építésével, valamint az egykori világ maradékaival a középpontban újra kialakultak az első települések, és bár a vidékeket veszélyes mutánsok lakják, az emberek kezébe ismét cél került, ami immáron nem csak a túlélés.

Egy ilyen átalakult, önmagából kifordult világot fedezhetünk fel többtucatnyi fő- és mellékküldetés által a Fallout 4 keretein belül, ami magán viseli a sorozatra jellemző sajátosságokat. Ennek megfelelően az apokaliptikus hangulat mellett visszatértek a taktikus, testrészekre koncentráló harcok, a fordulatos, párbeszédekkel irányítható történet, valamint természetesen főhősünk fejleszthetősége is. Kalandjainkhoz ismét nagy segítséget nyújt a Pip-Boy, ami mellett rengeteg újdonság is vár ránk, így a craft-rendszer által saját tárgyakat, fegyvereket vagy páncélokat készíthetünk magunknak, sőt menedéket is építhetünk, hogy könnyebb legyen elviselni és túlélni az atomkatasztrófa utáni világ megpróbáltatásait.

Rendeld meg a játékot még ma, és éld át a legendás Fallout-sorozat legújabb epizódját, amellyel a szerepjátékos élmények magasiskolája vár rád.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, vagy csak szeretnél egy aktív gamer-közösség tagjává válni.



További tartalom betöltése.