img

F1 22 – Nyerj belépőt a Forma-1-es Magyar Nagydíjra!

Vásárold meg nálunk az EA SPORTS F1 22 játékot bármelyik platformra, és ha szerencséd van, belépőt nyerhetsz a 2022-es Forma-1-es Magyar Nagydíjra!

Új korszak kezdődött a Forma-1-ben, a világ legnépszerűbb autósportjában, a száguldó cirkusz résztvevői ugyanis vadonatúj autókkal küzdenek a világbajnoki címért. Ráadásul megjelent az EA SPORTS F1 22 játék is, a sport lenyűgöző videójátékos adaptációja. Most még tovább fokozzuk a tétet: nyereményjátékot indítunk, amelynek keretében két szerencsés belépőt nyerhet a július 29-31-én megrendezett Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre!

A játékban az vehet részt, aki a játék időtartama alatt bármelyik üzletünkben vagy webáruházunkban megvásárolja az EA SPORTS F1 22 játékot bármelyik platformra, és a vásárlást igazoló számla vagy blokk képét elküldi a jatek@konzolvilag.hu email címre.

A Forma-1 nyereményjáték időszaka:

  • 2022. július 21. – 2022. július 27.

Sorsolás július 27-én. A nyerteseket levélben értesítjük, akiknek 24 órán belül jelentkezniük kell a nyereményért, ennek elmulasztása esetén új nyertest sorsolunk.

A nyeremény:

  • 2 db egyszemélyes BRONZE 1 Weekend (hétvégi) belépő a Forma-1-es Magyar Nagydíj hétvégére (július 29-31.)

Nem kell tehát mást tenned, mint július 21 és 27 között megvásárolni nálunk az F1 22 játékot, és máris esélyed nyílik rá, hogy a magyar futamot is a helyszínen nézhesd végig. Így a 2022-es F1 szezon tényleg örök emlékké válhat, a virtuális és a valódi világban is!

Tovább a nyereményjáték szabályzathoz: https://www.konzolvilag.hu/hirek/f1-22-nyeremenyjatek-szabalyzat



További tartalom betöltése.