img

F1 2019 – Elrajtolt az új szezon

A szokottnál hamarabb érkezett meg a 2019-es FIA Formula-1 Világbajnokság hivatalos játéka, az F1 2019 a Codemasters-től. Öveket bekapcsolni, kezdődik a verseny!

Immár tíz éve óramű pontossággal szállítja a brit Codemasters a hivatalos Forma-1 játékokat. Az F1 2019 minden eddigi részt felülmúl, hiszen grafikája nagy lépés a korábbi évekhez képest, a karrier részletesebb, az online mód sokrétűbb, és most először már a Forma-2-es autók is szerepelnek a játékban.

Az F1 2019 gerincét továbbra is a nagyszabású karrier mód jelenti. Ebben a módban először az F2 mezőnyében kell bizonyítanod a rátermettségedet – olyan pilóták mellett, mint George Russel vagy Alexander Albon, akik veled együtt kezdik meg a 2019-es Forma-1-es szezont. Innen pedig az autó fejlesztésével és a versenyeken mutatott eredményeiddel nyerheted el új csapatod bizalmát, hogy egyre előrébb juss a mezőnyben, és harcba szállhass a világbajnoki címért!

A részletesen kidolgozott karrier mellett legendás autók volánja mögé is beülhetsz, és számos nagy versenyző egykori gépét vezetheted meghívásos futamokon és egyedi bajnokságokban. Válaszd a Legends Edition változatot, amelyben két extra autó is szerepel: az 1990-es szezonból Ayrton Senna McLarenje, és Alain Prost Ferrarija! Ha pedig nem szeretnél egyedül játszani, vár az online mód, ahol részletesen beállított versenyeken játszhatsz mások ellen a saját preferenciáid szerint. Nyiss meg új festéseket és pilótaruhákat, tedd egyedivé a karakteredet, és mutasd meg, mit tudsz a világ legjobbjai ellen!

Az F1 2019 az eddigi legszebb, legélethűbb és legtartalmasabb Forma-1 játék, amely a sport minden rajongójának kötelező darab. Elérhető június 28-tól PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vár a versenypálya!



További tartalom betöltése.