img

Extra törzsvásárlói kedvezmény egész augusztusban!

A nyár legforróbb hónapjában is érdemes csatlakozni törzsvásárlói programunkhoz, mert aki így tesz, az első vásárlásából extra kedvezményt kap!

A tavalyi évhez hasonlóan idén augusztusban is extra kedvezménnyel szolgálunk a Konzolvilág Törzsvásárlók részére. Az akció lényege, hogy a hónap folyamán egy vásárlásod összegéből a megszokott 1% helyett új törzsvásárlóink számára 5%, visszatérő törzsvásárlóink számára pedig 10% visszajár, melyet a későbbiekben bármikor felhasználhatsz!

Hogyan érhetők el a kedvezmények?

Ha még nem tudhatunk törzsvásárlóink között, akkor könnyedén igényelhetsz Konzolvilág digitális törzsvásárlói kártyát akár üzleteinkben, akár webáruházunkban. A rendszerről bővebben a https://www.konzolvilag.hu/vip oldalon olvashatsz.

Ha már rendelkezel korábbi vagy új törzsvásárlói tagsággal, a https://www.konzolvilag.hu/kupon oldalon éred el az extra pontjóváírást biztosító kuponkódodat, ezt pedig bármely augusztusi vásárlásod során felhasználhatod.

Online rendelés esetén a „kuponkód” mezőt kitöltve, személyes bolti vásárlás során pedig értékesítő kollégánk segítségével tudod érvényesíteni a rád vonatkozó ajánlatot. Az ezt követően kapott extra pontokat később bármikor igénybe veheted.

Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre sem, hogy mindenképp értesülj a kuponkódodról!

Csatlakozz te is Törzsvásárlói programunkhoz, és használd ki ezt az exkluzív augusztusi kedvezményt! Szeretettel várunk országszerte üzleteinkben és webáruházunkban is!

Ne feledd, a vásárláshoz kapott kupon csak egyszer használható fel, kizárólag készleten lévő, már megjelent termékekre, egy vásárlás során, online vagy bolti értékesítés esetén, egészen 2019. augusztus 31-ig. A kupon előrendelésnél (kivéve augusztusi megjelenések), konzolcsere akciónál nem használható fel, és nem átruházható, minden kuponkód egyedi, felhasználói fiókhoz kötött. A visszatérítés során jóváírt összeg a jövőben bármikor felhasználható.



További tartalom betöltése.