img

Extra törzsvásárlói kedvezmény augusztusban

Most érdemes csatlakozni törzsvásárlóink körébe, mert augusztus 31-ig extra jóváírást kapnak az első vásárlásuk során!

Augusztusban extra kedvezménnyel várjuk minden kedves törzsvásárlónkat. Ebben a hónapban az első vásárlás teljes összegéből a megszokott 1% helyett most minden új törzsvásárlónk számára 5%-ot, visszatérő törzsvásárlóink számára pedig 10%-ot írunk jóvá!

Hogyan lehet megszerezni a kedvezményeket?

Ha még nem rendelkezel Konzolvilág digitális törzsvásárlói kártyával, igényelj egyet bármelyik üzletünkben, vagy webshopunkban a vásárlási folyamat során. (További információ: https://www.konzolvilag.hu/vip) Ezzel egy kupont kapsz, melyet a következő vásárláskor beváltva a vásárlásod összértékének 5%-át jóváírjuk az új kártyádon!

Ha már rendelkezel törzsvásárlói kártyával, a 10%-os kuponodat már eléred a https://www.konzolvilag.hu/kupon oldalon. Ezzel a következő vásárlás összértékének 10%-át visszakapod hálánk jeléül, amiért minket választottál.

Legyél te is Konzolvilág Törzsvásárló, és használd ki ezt az extra, nyárvégi kedvezményt! Szeretettel várunk boltjainkban és webáruházunkban is!

* A vásárláshoz kapott kupon csak egyszer használható fel, kizárólag készleten lévő, már megjelent termékekre, egy vásárlás során, online vagy bolti értékesítés esetén, egészen 2018. augusztus 31-ig. A kupon előrendelésnél, konzolcsere akciónál nem használható fel, és nem átruházható, minden kuponkód egyedi, felhasználói fiókhoz kötött. A visszatérítés során jóváírt összeg a jövőben bármikor felhasználható.

A kuponkódot a vásárlás véglegesítése során a kuponkód mezőbe megadva tudod érvényesíteni.

Aktuális kuponjaidat ezen az oldalon láthatod: https://www.konzolvilag.hu/kupon



További tartalom betöltése.