img

Exkluzív Fallout 76 akció a Konzolvilágban

Az idei ősz egyik legnagyobb és legfrissebb megjelenése, a Fallout 76 most akciósan vásárolható meg, kizárólag üzleteinkben és webáruházunkban!

A Bethesda Softworks (Fallout 4, Skyrim) legújabb játéka, a Fallout 76 merőben új irányba viszi a népszerű poszt-apokaliptikus sorozatot. Ez az első epizód, amely egy teljesen online világba viszi el a játékosokat, akik az atomháború utáni első újjáépítők lehetnek. A 76-os bunkerből kilépve elénk tárul West Virginia hatalmas területe, ahol másokkal együtt kalandozhatunk, építhetünk saját bázist, és vadászhatunk a korábbi részekből is megismert szörnyekre és mutánsokra.

Most megkönnyítjük a belépést ebbe az online világba: a Fallout 76 november 23-tól 26-ig (péntektől hétfőig) Magyarországon egyedülálló módon, akciósan vásárolható meg bármelyik üzletünkben, illetve webáruházunkban! A speciális akcióban mindhárom platform, és mindkét kiadás részt vesz:

  • Fallout 76 (PC, PS4 és Xbox One)
  • Fallout 76 Tricentennial Edition (PC, PS4 és Xbox One)

Azok számára, akik igazán el szeretnének mélyedni a Fallout 76 világában, a Magyarországon csak nálunk kapható Tricentennial Edition ajánlható! Ez a speciális kiadás az alapjáték mellett digitális extrákat is tartalmaz, például exkluzív öltözéket és páncélt, fegyverfejlesztést és egyéb díszítőelemeket.



Lépj be te is a Bethesda és a Fallout 76 új világába, és éld át saját élményeidet a világvége után! Csapj le a Konzolvilág akciós ajánlatára november 26-ig!



További tartalom betöltése.