img

Előrendelhető a Monster Hunter: World

A Capcom tizennégy éves játéksorozatának legújabb tagja, a Monster Hunter: World hamarosan elérhető PS4 és Xbox One platformokra is. A játék előrendelhető üzleteinkben!

Több szempontból is történelmet ír a Monster Hunter: World, a Capcom szörnyvadászos sorozatának legújabb tagja. Ez az első, valóban nyílt, dinamikus világban játszódó epizód, amely nemcsak területének nagyságával, hanem változatosságával és dinamizmusával is kitűnik. A játék világa él, komplett ökoszisztéma virágzik, amelyben a különböző állatfajok vadásznak egymásra. Játékosként te is csak egy eleme leszel a táplálékláncnak…

Másrészt a World alcímű epizód az első a sorozatban, amely PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg. Az Xbox tulajdonosok számára ez különösen nagy ünnep, hiszen a Monster Hunter 2004-es fennállása óta még sosem volt elérhető a Microsoft platformjára! Az új játék ráadásul kihasználja a PS4 Pro és az Xbox One X képességeit, így az erősebb konzolokkal rendelkezők extra látvány mellett élhetik át a legújabb vadászatot.

A Monster Hunter: Worldben egyedül, vagy online kooperatív módban vadászhatsz egyre nagyobb és erősebb szörnyekre. Az állatokat nyomaik, szaguk és más ismertetőjegyeik alapján kell becserkészni a hatalmas világ különböző szegleteiben. Ezek a vadak nem adják könnyen magukat, így minden képességedre, fegyvereidre és ravaszságodra szükség lesz, hogy leterítsd a legértékesebb prédát. A teljesített küldetésekért pénz jár, amiből fejlesztheted karakteredet és felszereléseidet, hogy egyre távolibb és nagyobb kihívásokat keress.

Bár a Monster Hunter sorozat mindig is elsősorban Japánban volt sikeres, a Capcom a legújabb résszel a nyugati közönséget is megcélozza. Ennek köszönhető a World, amely nagyobb, változatosabb, dinamikusabb és modernebb, mint elődei. Megjelenés után ráadásul folyamatos frissítésekre lehet számítani, új küldetések, szörnyek, sárkányok és megannyi más formájában. A frissítések részben ingyenesek lesznek!

A Monster Hunter: World január 26-án jelenik meg PS4 és Xbox One platformokra, és már előrendelhető üzleteinkben. A PC verzióra kicsit többet kell várni, ez ősszel érkezik. Hamarosan indul minden idők legnagyobb szörnyvadászata!

Monster Hunter: World (PC) – Besorolás alatt

Monster Hunter: World (PS4) – 18,999 Ft

Monster Hunter: World (Xbox One) – 18,999 Ft



További tartalom betöltése.