img

Előrendelhető a FIFA 23

Szeptember 30-án megérkezik az év legnagyobb sportjátéka, a FIFA 23, nálunk pedig már előrendelheted minden platformra, értékes ajándékokkal!

Idén ősszel ismét örülhetnek a virtuális foci rajongói – megérkezik a FIFA 23, az EA SPORTS legendás sorozatának legújabb felvonása, amely izgalmas újdonságokkal dobja fel a videójátékos labdarúgás világát. Ilyen például a HyperMotion2 animációs technológia, a női klubcsapatok megjelenése, vagy épp a női és férfi FIFA Világbajnokság bekerülése. De lesz itt több, mint 19.000 játékos, 700+ csapat, 100 stadion és 30-nál is több liga, köztük a Premier League és az UEFA Bajnokok Ligája is.

A FIFA 23 tényleg az eddigi legnagyobb, leglátványosabb és legélethűbb focis játék, a fejlesztők mindent beleadtak, hogy az akció élethűbb, mégis izgalmasabb legyen, mint korábban bármikor. Legyél akár játékos, akár csapatvezető, a számtalan mély játékmóddal Te is megtalálod a tökéletes focis kikapcsolódást.

Üzleteinkben és webáruházunkban már előrendelheted a FIFA 23 játékot! Biztosítsd, hogy az elsők között játszhass vele PC, PlayStation, Xbox vagy Switch platformon, és jegyezd elő a játékot akár már ma! Ráadásul nemcsak az alapjátékot kapod meg, hiszen az előrendelések mellé ajándék DLC is jár. Sőt, most exkluzív focis relikviák közül is választhatsz, ha nálunk rendeled elő a játékot!

Lépj be a virtuális foci világába, és űzd te is a világ kedvenc sportját! Legyél bajnok a FIFA 23-mal!

Bővebb információ és az egyes FIFA 23 termékeink megtalálhatóak a konzolvilag.hu/fifa-23 oldalunkon.



További tartalom betöltése.