img

Legyél Te a ring hőse az EA Sports UFC mérkőzései alatt!

Az EA Sports ketrecharcos sorozata is átlépi az újgeneráció határait, így a UFC-franchise legújabb epizódja már kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, méghozzá minden eddiginél realisztikusabb összecsapásokkal és változatosabb játékmenettel a középpontban.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Az EA Sports UFC természetesen az alapokat tekintve nem változott az elődeihez képest, így továbbra is a virtuális ketrecharcok, a brutális verekedések és a sokszínű játékmódok jelentik az alkotás magját, de részleteiben ettől függetlenül is rengeteg újdonság vár ránk. Az újgenerációs grafika és a valószerű fizika miatt például olyan érzésünk lesz, mintha egy valódi meccset néznénk a televízióban, de a mérkőzés kimenetelébe ezúttal nekünk is beleszólásunk lesz.

 

Ez azonban még nem minden, az EA Sports UFC ugyanis lényegesen egyszerűbb és kézenfekvőbb irányítást kínál, mint elődei, így még a kezdők is hamar elsajátíthatják a szabályokat, és néhány meccs után már a sportág legjobbjaival harcolhatnak. Az egyjátékos élmények mellett az alkotás ugyanakkor többjátékos kihívásokat is tartogat, amelyeknek köszönhetően másokkal is összemérhetjük tudásunkat, és kamatoztathatjuk mindazt, amit korábban a magányos ütközetek során megtanultunk.

Ha te sem akarsz lemaradni a brutális harcokról, rendeld meg még ma az EA Sports UFC-t, avagy a sportág hivatalos játékadaptációját, és ezzel biztosítsd magadnak a ringben betöltött fontos szereped!

Csatlakozz ezen felül Facebook oldalunkhoz is, ahol nem csak a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek várnak rád, hanem egy aktív gamer-közösség is!



További tartalom betöltése.