img

FIFA 20 – Bemutatkozik a VOLTA Football

Hosszú évek előkészületei után az EA SPORTS FIFA 20-ban végre debütál az utcai foci új formája, a VOLTA, amely rengeteg új lehetőséget rejt magában!

Szeptember 27-én megérkezik a FIFA 20, a világ egyik legnépszerűbb játéksorozatának legújabb része, amely idén komoly újdonságot mutat be. A hagyományos labdarúgás mellett megjelenik a VOLTA Football című új mód, amely az utcai foci világába kalauzolja a játékosokat, hogy a stadionok mellett a világ nagyvárosainak játszóterein és focipályáin is bizonyítsák tudásukat.

A VOLTA Football a játékosok visszajelzései alapján lett kifejlesztve, a FIFA rajongók ugyanis már hosszú évek óta szeretnék, hogy a játéknak legyen egy utcai vonulata is. Bár sokak emlékében felmerül a néhány évvel ezelőtti mellékszál, a FIFA Street, fontos kihangsúlyozni, hogy a VOLTA nem egyenlő vele. Ez egy teljesen új játékmód, új karrierrel, benne 17 utcai pályával, és azzal a több ezer valódi játékossal, akik a fő játékmódban is benne vannak. A játékmenet pedig a FIFA 20 alapjaira épül.

Az utcai foci értelemszerűen új kihívást jelent a nagy stadionokhoz képest. A pályák kisebbek, többnyire beton vagy aszfalt felülettel rendelkeznek, és a játékos is kevesebb rajtuk. Választható 3v3, 4v4 és 5v5 felállás is, kapusokkal vagy nélkülük, az akció pedig jobban hasonlít a teremfoci stílusára. A labda mérete és viselkedése is változik a hagyományos focihoz képest, mivel a VOLTA labdái más anyagból készülnek, ez is inkább a teremfociban használt eszközökre hasonlít.

A VOLTA Football elsősorban egy offline PvE élmény, méghozzá teljes értékű karrier móddal. Ez nem csak egy röpke bővítmény a FIFA 20-hoz, hanem a játék meghatározó része! A Volta Tour módban játékosok által összeállított csapatok ellen küzdhetsz, és te is létrehozhatod az álomcsapatot, amely meghódítja a világ utcai fociját. Természetesen nem hiányzik a PvP sem – a multiplayer mód a Seasons-höz hasonló felállást kínál, amelyben 10 divízióban küzdhetsz más játékosokkal a győzelemért és a legjobb jutalmakért.

További újdonság ebben a játékmódban, hogy a mérkőzéseken egyszerre vehetnek részt a férfi és a női játékosok, így tényleg bárkit beválogathatsz a csapatodba! Ez egy komoly innováció, és azt is lehetővé teszi, hogy a saját képmásodra létrehozott karaktereddel barátaid saját karakterei ellen (vagy velük együtt) játssz, nemtől függetlenül.

Az tehát tisztán látszik, hogy a VOLTA Football nem csak egy egyszerű, extra játékmód lesz a FIFA 20-on belül, hanem egy meghatározó élmény, teljes értékű játékmódokkal, mindenki számára könnyen elsajátítható, mégis élethű játékmenettel és fizikával, gyors, izgalmas akciókkal és látványos helyszínekkel a világ minden táján. Egy különálló karrier, aminek köszönhetően így a FIFA 20 szinte két focis játék egyben!

Szerezd meg te is, rendeld elő a FIFA 20 játékot szeptember 27-ig, és exkluzív focis ajándéktárgyakat választhatsz mellé. Ne hagyd ki az év egyik legnagyobb durranását!



További tartalom betöltése.