img

EA Sports FC 24 éjféli nyitvatartás

__________________________________________________________________
Akik ellátogattak az éjféli nyitvatartásunkra, közülük 5 embert kisorsoltunk, akik visszanyerték a vásárolt játék teljes vétálárát törzsvásárlói pontok formájában.

🏆A szerencsés nyerteseink nem mások lettek mint:

⭐ Kisvarga Szabolcs ⭐
⭐ Márton Lóránt ⭐
⭐ Sulyok Andrea ⭐
⭐ Széki Gábor ⭐
⭐ Bancsok Krisztián ⭐

🏆 Gratulálunk! 🏆

Felvesszük veletek a kapcsolatot email formájában.

🤗 Köszönjük, hogy eljöttetek és jó játékot kívánunk!

__________________________________________________________________
 

Gyere el Váci úti üzletünkbe szeptember 29-én éjfélkor, és ünnepeld velünk az év legnagyobb sportjátéka, az EA SPORTS FC 24 megjelenését! Mindenkit ajándékkal és tombolával várunk!

Szeptember 29-én az EA SPORTS visszatér a világ legsikeresebb focis sorozatának legújabb részével. Az EA SPORTS FC 24 új névvel, ám változatlanul magas minőséggel, hihetetlen látvánnyal és tartalommal várja a foci rajongóit. Több, mint 19.000 játékossal, 700-nál is több csapattal, férfi és női ligákkal és bajnokságokkal az FC 24 minden idők legnagyobb virtuális focis kalandja!

Mi lehetőséget nyújtunk rá, hogy együtt ünnepeld velünk a játék megjelenését! Váci úti üzletünkben már szeptember 29-én 0:01-kor átvehetik a legnagyobb szurkolók elsőként a játékot. Mi több, különleges lehetőséggel várunk! Mindenki, aki a helyszínen vásárolja meg, vagy veszi át előrendelt FC 24 játékát, exkluzív SteelBook tokot kap mellé ajándékba.

Sőt, akár a játékod árát is visszanyerheted! Minden kedves vásárlónk tombolán vehet részt, melynek keretében 5 szerencsés nyertes visszakapja a megvásárolt játéka teljes vételárát.*

Ne hagyd ki az év virtuális sporteseményét! Az EA SPORTS FC 24 a foci utánozhatatlan hangulatával és élményével vár, nálunk pedig elsőként szerezheted meg a játékot. Szeretettel várunk szeptember 29-én éjfélkor, a Váci út 51/A szám alatti üzletünkben!


*A megvásárolt játék teljes vételára törzsvásárlói pontok formájában kerül jóváírásra a nyerteseknek.



További tartalom betöltése.