img

E3 2019 – Watch Dogs Legion részletek

Bemutatkozott a harmadik Watch Dogs játék, amely a Legion alcímet kapta, és a jövőbeli Londonban játszódik, ahol tetszés szerint állíthatjuk össze hacker csapatunkat.

Nem tudják titokban tartani újdonságaikat a nagy kiadók, így annak rendje és módja szerint a Watch Dogs Legion első részletei is kiszivárogtak már az E3-as bemutató előtt. Éppen ezért nem is volt nagy meglepetés, hogy a Ubisoft konferenciája ezzel a játékkal kezdődött, de így is jó volt látni a sorozat újdonságait. A Watch Dogs Legion fejlesztői nagyon érdekes játékmeneti innovációval szolgáltak.

A Watch Dogs Legion London városában játszódik, valamikor a közeli jövőben. Nagy-Britannia fővárosa egy igazi megfigyelési központtá változott, ahol állig felfegyverzett katonák tartják elnyomás alatt az embereket, drónokkal robotokkal és csúcstechnikájú eszközökkel. Ám nem mindenki hagyja ezt annyiban – a DedSec hacker csapat állandóan új tagokat toboroz, hogy velük vegye fel a harcot az elnyomással szemben.

És éppen ez a Watch Dogs Legion legnagyobb újdonsága. A nyílt világú akciójátékban bármelyik karaktert, akit az utcákon látunk, meghívhatunk a titkos csapatba. Minden járókelőnek saját élete van egyedi képességekkel és múlttal. Lehetőségünk van felmérni, kivel van dolgunk, és ha találunk megfelelő embert az aktuális feladatra vagy küldetésre, átvehetjük felette az irányítást. Minden karakternek saját személyisége és szinkronhangja van. Viszont ha valaki meghal, ő örökre törlődik a játékból, és másik DedSec tagra lesz szükségünk. Ezt a 10 perces gameplay bemutató is kiválóan prezentálta.

A Watch Dogs Legion minden másban hozza a sorozattól megszokott tulajdonságokat. Hatalmas, nyílt világú akciójáték London bel- és külvárosában, számtalan nyitott küldetéssel, ahol mi döntjük el, kivel és hogyan hatolunk be helyekre, és hogyan oldjuk meg a feladatokat. Rengetegféle fegyver, kütyü, egyedi képességek, közelharc, járművek, vagyis minden, amit egy csúcsminőségű, open-world játéktól várunk, itt lesz. Ezt a játék premier kedvcsináló videója mutatja be nekünk.

A Watch Dogs Legion 2020. március 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nálunk elő is rendelheted mindhárom platformra. Megküzdesz London szabadságáért?



További tartalom betöltése.