img

E3 2019 – Ubisoft konferencia összefoglaló

Különösebb meglepetések nélkül, de jó hangulatban és profi szervezéssel zajlott le a francia Ubisoft 2019-es E3-as konferenciája. Egy-két meglepetésre azért futotta, bár a kiadó érezhetően a következő generációra készül.

Alig több, mint egy órán keresztül tartott a Ubisoft 2019-es E3-as konferenciája, amely néhány nagy cím mellett kisebb volumenű produkciók és főként kiegészítők körül forgott. Az összes pletyka igaznak bizonyult, láthattuk végre a Watch Dogs Legion játékot, a Roller Champions görkoris sportjátékát, de a show végén egy teljesen új bejelentést is kaptunk. Ez volt a Ubisoft konferencia dióhéjban.

A show-t a Watch Dogs Legion nyitotta, amelyet hosszan figyelhettünk mozgás közben is. A nyílt világú akciójáték a futurisztikus Londonban játszódik, és nagy újdonsága, hogy nem egy főszereplője van, hanem amennyit csak akarunk. Hacker csapatunk, a DedSec kötelékébe szó szerint bármelyik városlakót beszervezhetjük, akivel küldetésekre indulhatunk. Mindenkinek saját stílusa, képessége, mozgáskészlete és szinkronja van.

Ezután a Rainbow Six Siege következett. A töretlen népszerűségnek örvendő PvP lövöldözős játékhoz új kiegészítő érkezik, egy teljesen új operátorral és számos új lehetőséggel.

Nem maradhatott ki a műsorból a Ghost Recon Breakpoint sem, hiszen a vadonatúj, nyílt világú katonás akciójáték idén októberben jelenik meg PC-re és konzolokra. Gameplay bemutatót nem kaptunk, inkább egy rövid trailert, amely a Szellemek és a Farkasok harcára koncentrál.

A Ubisoft minden évben jelentkezik táncos játékkal, nincs ez másképp most sem. Érkezik a Just Dance 2020, vadonatúj dalokkal, melyek egy részébe a műsor alatt hallgathattunk bele.

Új, izgalmas időszakos esemény kezdődött a For Honorban! A Shadows of the Hitokiri című kiegészítőben egy gonosz szamuráj szellemére kell vadásznunk, miközben ő és élőhalott serege a mi lelkünkre pályázik. Hátborzongató akció a multiplayer háborús játékban.

A show egyik meglepetését szolgáltatta a Rainbow Six Quarantine bejelentése. Ez egy teljesen új játék a sorozatban, és abszolút PvE fókuszú, háromfős kooperatív lövöldözős játék. A fejlesztői azt ígérik, hogy ami a Siege a PvP közösségnek, az lesz a Quarantine a kooperatív játékosoknak – egy éveken át fenntartott, folyamatosan bővített és fejlesztett játék.

Vadonatúj játék a Ubisoft kínálatában a Roller Champions, amely egy multiplayer fókuszú, tulajdonképpen sportjáték. Egyesíti a nagysebesség görkorcsolyázást a labdajátékokkal, és úgy tűnik, eSportra és online multiplayer meccsekre tökéletes lesz. Érdekes, új ötlet a kiadótól.



Idén nyáron (egész pontosan júliusban) jön a Tom Clancy’s The Division 2 első nagy kiegészítője, amely kivisz bennünket Washington városából, és annak környékén kalandozhatunk. Egy erdőben kell megrohamozni egy kormányzati erődöt, helyt kell állnunk egy kihalt állatkertben, és más, vadonatúj helyszíneken is. Az első epizódot ősszel követi a második, amely a Pentagonban játszódik. A harmadik epizód újra meglepetés: irány vissza New Yorkba!

Gyönyörű és kedves játékkal búcsúzott a 2019-es Ubisoft konferencia. A Gods & Monsters egy vadonatúj kalandjáték az Assassin’s Creed Odyssey fejlesztőitől, egészen megkapó, rajzfilmszerű látvánnyal, és az első teaser alapján veszélyes ellenfelekkel. Ez nem is csoda, hiszen a játék története a mitológiáról szól, arról, hogy kihez fordulnak az istenek, ha segítségre van szükségük. Természetesen hozzánk. A játék 2020 februárjában jelenik meg. Mi már nagyon várjuk!



További tartalom betöltése.