img

E3 2019 – Star Wars Jedi: Fallen Order bemutató

Az első játék, amelyről az idei E3 során lehullt a lepel, az év egyik legjobban várt alkotása, a Star Wars Jedi: Fallen Order. Csaknem negyed órányi valódi gameplay videót kaptunk belőle!

Végre mozgásban is megismerhettük a Respawn Entertainment készülő Csillagok Háborúja játékát, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert. A Titanfall és az Apex Legends alkotóinak új játéka nem is okoz csalódást, rendkívül látványos, akciódús videót kaptunk belőle, amit alább meg is nézhettek.

A Star Wars Jedi: Fallen Order története a III. Rész, A Sith-ek Bosszúja után játszódik, miután a birodalmi rohamosztagosok lemészárolják a legtöbb Jedi lovagot. Főhősünk, Cal egy fiatal padawan, aki jól bánik az Erővel és a fénykarddal is. Vele járhatunk be több bolygót, és kalandozhatunk ismert és új világokban. A külső nézetes kalandjátékban saját űrhajónk is lesz, amit kívül-belül testreszabhatunk, és persze velünk tart hűséges segítőtársunk, a kis droid BD-1 is. Hogy milyen akcióra számíthatunk a játékban, azt megnézhetjük az alábbi bemutatóban, ami a Kashyyk bolygón játszódik.

A Star Wars Jedi: Fallen Order 2019. november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nálunk már elő is rendelhetitek a játékot – ez lehet az év egyik legnagyobb kalandja!



További tartalom betöltése.