img

E3 2019 – PC Gaming Show összefoglaló

Talán nem volt olyan léptékű és drámai show, mint a nagy kiadók műsorai, de a PC Gaming Show-n a számítógépes játékosok így is sok újdonságot, és több érdekes játékot megismerhettek.

Nagy erőkkel zajlik tovább a 2019-es E3, hétfőn, magyar idő szerint koraeste a PC Gaming Show-n volt a sor. A csaknem kétórás élő műsorban összesen harminc játékot ismerhettünk meg, ezek közül mi most kiemeljük a legfontosabbakat.

Végre komolyabb bemutatót kapott a Vampires: The Masquerade – Bloodlines 2. Mozgás közben láthattuk a vámpíros kalandjátékot, amely Seattle sötét alvilágába visz el, egy igazán vérzivataros, új történettel.

Folytatást kap az elmúlt évek egyik népszerű multiplayer háborús játéka. A Chivalry 2 nem csak jobban néz ki, de immár 64 fős online meccseket és támogat, finomított irányítással, és még látványosabb mozdulatokkal.

A show egyik leglátványosabb videója volt a Last Oasis, amely egy túlélőjáték hatalmas, pókszerű gépekkel, egy vadonatúj univerzumban. A játék szeptember 3-án jelenik meg PC-re.

A Sniper Elite 4 fejlesztői újra zombis kalanddal jelentkeznek. Érkezik a Zombie Army 4: Dead War, PC-re és konzolokra egyaránt. Pontos megjelenési dátum még nincs, de az első trailer alapján a jól ismert kooperatív lövöldözős játékmenetre számíthatunk.

A Perfect World és a Darksiders III alkotói hozzák el a következő kooperatív túlélőjátékot. A Remnant: From the Ashes új trailert kapott a PC Gaming Show-n, de konzolokra is érkezik.

Állatkertet építhetünk a Frontier Developments hamarosan érkező szimulátorában. A Planet Zoo csodálatosan néz ki, aranyos állatokkal és sok-sok attrakcióval a látogatók számára. Az idei PC-s felhozatal egyik legígéretesebb darabja november 5-én érkezik.

A műsor egyik leginkább várt játéka a vége felé bukkant fel, nem más, mint a mester, Yu Suzuki (Shenmue, Virtua Fighter) felvezetésével. Igen, a Shenmue III-ról van szó, amely idén novemberben jelenik meg PS4-re és PC-re, és most új gameplay trailert kaptunk belőle.További tartalom betöltése.