img

E3 2019 – Halo Infinite részletek

Közelebbről is megismerhettük a Microsoft és a 343 Industries új játékát, a Halo Infinite-et a 2019-es E3-on. Egyszerre spirituális reboot és folytatás, Master Chief kalandja 2020 egyik legnagyobb játéka lesz.

A 2019-es Xbox E3 konferencián hosszú és látványos videót láthattunk a Halo Infinite-ből, amely játékról most további információk derültek ki. A 343 Industries által fejlesztett játék egyszerre a Halo 5 folytatása, és a sorozat szellemi újrakezdése, visszatérés ahhoz a stílushoz, amit a játékosok 2001-ben megszerettek. Nyílt világú FPS lesz, amelynek egyedüli főszereplője Master Chief, de természetesen nagyon fontos régi és új szereplők is felbukkannak benne.

A Halo Infinite grafikai stílusa maga mögött hagyja azt, amit a Halo 4-ben és a Halo 5-ben láttunk, és visszatér a korábbi részek hangulatához, egyszerűbb, letisztultabb, katonásabb, realisztikusabb ábrázoláshoz. Az események is egyfajta új kezdetet jeleznek, hiszen Chief újra egy Halo gyűrűn találja magát, ahol régi és új ellenségeivel is meg kell küzdenie. A lenyűgöző grafikáról a vadonatúj Slipspace Engine grafikus motor gondoskodik, amely kihasználja az Xbox One teljes erejét, de a következő generációs Xbox konzol, a „Project Scarlett” (ez természetesen csak kódnév) képességeit is.

A hangzás mozifilm kaliberű lesz, az Infinite zenéi pedig szintén visszatérnek az eredeti stílushoz. A játék zenei rendezője az a Joel Yarger, aki a God of War és az Uncharted sorozatokon is dolgozott.

A következő Halo játékon hatalmas csapat dolgozik, akiknek az a céljuk, hogy a sorozat rajongói egy igazi, hamisítatlan élményt kapjanak, miközben megkezdődik az új generáció. Soha nem látott méretekkel, grafikával és klasszikus stílussal a Halo Infinite 2020, az új generáció kezdetének egyik legjobb játéka lehet. Pontos megjelenési dátumunk még nincs, annyi biztos, hogy a játék 2020 őszén érkezik a Project Scarlett konzollal együtt, de Xbox One-ra is elérhető lesz.



További tartalom betöltése.