img

E3 2019 – EA Play összefoglaló

Az Electronic Arts élő adás keretében mutatta be legizgalmasabb újdonságait az E3-on. Végre bemutatták az új Star Wars játékot, de az Apex Legends és a Battlefield V is újdonságokkal gazdagodik.

Lezajlott az első „konferencia” a 2019-es E3-on. Az EA Games (Electronic Arts) adása nem hagyományos sajtóbemutató volt, hanem egy élő stream, aminek keretében több újdonságot is megismerhettünk.

Az első és legfontosabb, hogy bemutatták az első gameplay videót a Respawn Entertainment single-player kalandjátékából. A Star Wars Jedi: Fallen Order rendkívül látványos kaland lesz, november 15-én érkezik.

Hamarosan indul az Apex Legends új szezonja is! A Battle Charge névre keresztelt új évad újdonságai között van egy új karakter, Wattson, illetve egy új fegyver, az L-Star. A szezonnal együtt debütál a játékban a ranked mód, és kapunk napi és heti kihívásokat is.

Ingyenes frissítéssel új térképek kerülnek a Battlefield V-be. A második világháborús FPS látványos helyszínekkel bővül, ezzel együtt megkezdődik a multiplayer 5. fejezete. Júliusban érkezik a frissítés augusztustól pedig lehetőség lesz privát meccsekre is. A maximális szint 50-ről 500-ra nő.

Természetesen nem maradhatott ki a FIFA 20 sem! Az idei játék legnagyobb újdonsága, hogy visszatér benne az utcai foci (Volta Football), de ezen kívül is finomodik benne minden, a játékmenet, a látvány és a különböző lehetőségek is. Természetesen most is lesz online multiplayer és FIFA Ultimate Team, ahogy kell!

Új kiadást kap a Madden NFL 20 is, amelyre vethettünk egy pillantást. Az EA SPORTS új játékának legfőbb újdonsága a karrier mód, amelyben tényleg az NFL szupersztárjának érezhetjük magunkat.

Szigetekre költöznek a Simjeink! A The Sims 4 legújabb kiegészítőjében a trópusokra vehetjük az irányt, sok új lehetőséggel. A The Sims 4: Island Living június 21-én jelenik meg PC-re, július 16-án pedig PS4-re és Xbox One-ra.



További tartalom betöltése.