img

E3 2019 – DOOM Eternal részletek

Idén novemberben visszatér a legendás DOOM sorozat, hogy még látványosabb és izgalmasabb formában hentelhessük tovább a démonokat! Új videókat kaptunk az egyjátékos és többszereplős módokról is.

2019. november 22. A DOOM rajongóknak ezt a dátumot kell bekarikázniuk, ekkor érkezik ugyanis a DOOM Eternal, az id Software és a Bethesda következő akciójátéka, a stílusteremtő franchise eddigi legnagyobb része. Az új játékban hősünk, a DOOM Slayer visszatér a Földre, ahol rájön, hogy ott is démoni invázió történt. Ideje tényleg pokollá változtatni a szörnyek életét, de a történet során a DOOM Slayer múltjára is fény derül! Soha nem látott világok, vadonatúj pályák és még intenzívebb akció vár mindenkit idén novemberben.

A DOOM Eternal alatt az új idTech 7 grafikus motor dübörög, ami elképesztő látványt produkál minden platformon. Ez a következő lépés a nagy tempójú FPS számára, amit Mick Gordon erőteljes zenéi dobnak fel. Az új DOOM Slayer páncél rengeteg fejlesztéssel rendelkezik. A vállából lángszórót vehetünk elő, a csuklónkból pedig a hatalmas DOOM penge rántható ki, hogy közelről intézzük el a pokolfajzatokat. De minden fegyver, így az ikonikus shotgun is jelentősen fejlődött az előző részhez képest. Olyan új képességekkel pedig, mint a Double Dash, még gyorsabban és agilisebben közlekedhetünk a pályákon.

Az egyjátékos kampány mellett a multiplayer is bővítésre kerül. A DOOM Eternalban debütál a Battle Mode, amely egy háromfős opció. Ebben egy Slayer és két Démon küzd egymás ellen, több meneten keresztül. Ebből is kaptunk egy jó vérgőzös bemutatót.

Az idei ősz egyik legizgalmasabb játéka lehet a DOOM Eternal. Bár néhány hónapot még várnunk kell rá, nálunk már előrendelheted PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.



További tartalom betöltése.