img

E3 2019 – Cyberpunk 2077 részletek

A CD Projekt RED (The Witcher 3) új játéka jelenleg az egyik legnagyobb cím, amit a játékosok várnak. A 2019-es E3-on megtudtunk róla ezt-azt, például a megjelenés dátumát is.

A Cyberpunk 2077 a lengyel CD Projekt RED következő szuperprodukciója, egyesíti a csapat minden erejét és tapasztalatát, amit a nyílt világú szerepjátékokról tudnak. A távoli jövőben járunk, a helyszín Night City, egy csillogó metropolisz, amelyben az emberek kibernetikus fejlesztései már mindennapossá váltak. A főszereplő V, egy törvényen kívüli zsoldos, aki piszkos megbízásokat teljesít, ám egy nap különleges implantátum megszerzésére fogadják fel: ez a chip a halhatatlanság kulcsa lehet.

Nagyszabású single-player RPG-ként a Cyberpunk 2077-ben szabadon testreszabhatjuk karakterünket, a nemét, kinézetét, ruházatát, na és természetesen a képességeit is, különböző implantátumok segítségével. Mindez kihat arra, hogy a különböző küldetéseket hogyan oldjuk meg – például lopakodva vagy golyózáporral.

Night City dinamikus utcáin szabadon járhatunk és élhetünk. Gyalogosan és járművekkel is közlekedhetünk, a város pedig nem csak alapterületét, hanem magasságát tekintve is óriási. A fejlesztők szerint ez új szintet jelent a virtuális világok számára. Az E3-on kiadott új trailerben megismerhetünk néhány új szereplőt, és az is kiderült, hogy Keanu Reeves (Mátrix, John Wick) is szerepel a játékban, méghozzá egy fontos karaktert alakít majd.

Lesz a játékból különleges gyűjtői kiadás is, amelyhez a játék mellett aprólékosan kidolgozott szobor, művészeti album, kulcstartó és sok egyéb extra is jár. Erről is kaptunk egy bemutató videót.



A legfontosabb természetesen a Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma. 2020. április 16. Tessék bekarikázni a dátumot, jövő tavasszal indul a kibernetikus kaland! Nálunk már elő is rendelhetitek a játékot PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.



További tartalom betöltése.