img

E3 2019 – Bethesda konferencia összefoglaló

Az egyik legnépszerűbb külsős kiadó, a Bethesda (DOOM, Fallout, Skyrim) is megtartotta 2019-es E3-as prezentációját. Több újdonságra is fény derült, megjelenési dátumot kapott a DOOM Eternal is!

Magyar idő szerint hétfőre virradó éjjel tartotta a Bethesda Softworks a 2019-es E3-as műsorát, amelyben több érdekes játékról és kiegészítőről is lehullt a lepel. A legfontosabb mozzanatokat mutatjuk összefoglalónkban.

Nagyszabású kiegészítőt kap a Fallout 76. A Wastelanders című ingyenes frissítés idén ősszel érkezik, és tartalmazni fog egy teljesen új történeti szálat NPC-kkel, döntésekkel és következményekkel, illetve vadonatúj fegyverekkel és felszerelésekkel. Az online szerepjáték battle royale módot is kap Nuclear Winter címmel.

Nintendo Switch kiadást kap az Elder Scrolls Blades! A belső nézetes fantasy kalandjátékot hagyományos módon, vagy a mozgásérzékelős JoyCon kontrollerekkel is vezérelhetjük majd.

Teljesen új játék lesz a GhostWire: Tokyo, Shinji Mikami és a Tango Gameworks alkotása. Ebben valamikor a jövőben, Tokióban egy kataklizma miatt az emberek nagy része egyszerűen eltűnik, mi pedig a kevés túlélő egyikeként vehetjük fel a harcot a megjelenő paranormális lények ellen.

A show másik meglepetése volt a Deathloop, az Arkane Studios új játéka. Ebben két bérgyilkos örök harcát láthatjuk Blackreef törvénytelen szigetén. Egy soha véget nem érő ciklust kellene megállítani célpontok likvidálásával, újra meg újra meghalva… Izgalmas, eseménydús akciójáték a Dishonored játékok fejlesztőcsapatától.

Július 26-án jelenik meg a Wolfenstein: Youngblood, amely új E3-as trailert kapott. Ebben a játékban BJ Blazkowitz lányai indulnak útnak, hogy megkeressék apjukat – és közben felaprítsák a fél német hadsereget.

A Bethesda E3-as műsorának legnagyobb sztárja természetesen a DOOM Eternal volt, amely nemcsak új trailert, hanem megjelenési dátumot is kapott. Főhősünkkel soha nem látott világokban harcolhatunk a démonok ellen. Az új pokoli kaland 2019. november 22-én érkezik.



További tartalom betöltése.