E3

img

E3 2019 – Ubisoft konferencia összefoglaló

Különösebb meglepetések nélkül, de jó hangulatban és profi szervezéssel zajlott le a francia Ubisoft 2019-es E3-as konferenciája. Egy-két meglepetésre azért futotta, bár a kiadó érezhetően a következő generációra kész...

img

E3 2019 – PC Gaming Show összefoglaló

Talán nem volt olyan léptékű és drámai show, mint a nagy kiadók műsorai, de a PC Gaming Show-n a számítógépes játékosok így is sok újdonságot, és több érdekes játékot megismerhettek.

img

E3 2019 – Cyberpunk 2077 részletek

A CD Projekt RED (The Witcher 3) új játéka jelenleg az egyik legnagyobb cím, amit a játékosok várnak. A 2019-es E3-on megtudtunk róla ezt-azt, például a megjelenés dátumát is.

img

E3 2019 – Dying Light 2 részletek

Jövő tavasszal visszatér a zombivadászat, egy még nagyobb, még több lehetőséggel teli városban. Megkaptuk az első információkat a Techland játékáról.

img

E3 2019 – DOOM Eternal részletek

Idén novemberben visszatér a legendás DOOM sorozat, hogy még látványosabb és izgalmasabb formában hentelhessük tovább a démonokat! Új videókat kaptunk az egyjátékos és többszereplős módokról is.

img

E3 2019 – Halo Infinite részletek

Közelebbről is megismerhettük a Microsoft és a 343 Industries új játékát, a Halo Infinite-et a 2019-es E3-on. Egyszerre spirituális reboot és folytatás, Master Chief kalandja 2020 egyik legnagyobb játéka lesz.

img

E3 2019 – Bethesda konferencia összefoglaló

Az egyik legnépszerűbb külsős kiadó, a Bethesda (DOOM, Fallout, Skyrim) is megtartotta 2019-es E3-as prezentációját. Több újdonságra is fény derült, megjelenési dátumot kapott a DOOM Eternal is!

img

E3 2019 – EA Play összefoglaló

Az Electronic Arts élő adás keretében mutatta be legizgalmasabb újdonságait az E3-on. Végre bemutatták az új Star Wars játékot, de az Apex Legends és a Battlefield V is újdonságokkal gazdagodik.

További tartalom betöltése.